PARTIZANU STIGLA ODLUKA O ZVEZDINOJ TITULI "Neka je proklet svako ko hoće rata lakomog, pustog i voli krv, ali i..."

Vuletić je otkrio da je u klub stigao dopis i takvu odluka opisao kao "blasfemičnu"

Vladimir Vuletić
Vladimir Vuletić, Foto: Marko Metlaš

* FSS je pre dva meseca priznao Crvenoj zvezdi titulu iz 1946. godine

* Partizan najavio tužbu

* Potpredsednik crno-belih kaže: "Krećemo u pravnu bitku"

 

Fudbalski klub Partizan dobio je od Fudbalskog saveza Srbije dopis o priznavanju titule prvaka Srbije iz 1946. godine i preko potpredsednika Vladimira Vuletića najavio žalbu sudu.

KOJI SU TO PRINCIPI? NE POSTAJE SE TAKO PATRIOTA Dejan Savićević osuo paljbu po SRPSKOM SELEKTORU! "Priznao je izdaju pred igračima"

Nakon skoro dva meseca od Skupštine FSS, na kojoj je Zvezdi pripisana titula, Vuletić je otkrio da je u klub stigao dopis i takvu odluka opisao kao "blasfemičnu".

Ivica Iliev, Vladimir Vuletić, Željko Pantić
Ivica Iliev, Vladimir Vuletić, Željko Pantić, Foto: printskrin tviter

"Šta je to što je opredililo FSS da odluku krije od javnosti i ne objavljuje je? Krije je da ne pošalje zainteresovanom Partizanu? Četiri puta smo zahtevali da nam se dostavi odluka i mesec i po dana niko nam nije odgovarao", rekao je Vuletić novinarima na pripremama Pohorju, a prenosi klupski sajt.

RAŽNATOVIĆ UTEKAO SA OSTRVA "Umro sam od smeha kad sam ga video" Dejo ispričao kako se Arkan iznenada pojavio NA UTAKMICI ZVEZDE! Šuškavac, kapa, roleks...

On je dodao da je takva odluka gaženje svih načela i pravnih normi.

"Brojimo rok koji je predviđen za odgovarajuću tužbu, podnećemo je u najskorije vreme. Krećemo u pravnu bitku. Čekaju nas porođajne muke, carski rez i to bez epidurala", poručio je Vuletić i citirao Jašu Tomića "Neka je proklet svako ko hoće rata lakomog, pustog i voli krv, ali neka je proklet i onaj koji rata neće, kad ga gaze brutalno kao sitnu crv".

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi