ČEKAJU GA GOLE DEVOJKE, BLUD I RAZVRAT Nejmar namerno pravio budalu od sebe na terenu zbog "neodložnih poslova" u Brazilu?

Među navijačima PSŽ-a vlada uverenje da je prva zvezda tima namerno pravila gluposti na derbiju sa Bordoom da bi prisustvovao tradicionalnom karnevalu u Riju.

Nejmar
Nejmar, Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Nejmar je na utakmici hvatao rivale za gušu, pravio incidente i na kraju dobio crveni karton. Pritom je PSŽ pobedio 4:3. 

Sumnju pojačava i njegova istorija odlaska, uRio je išao 2014. i 2015. dok je bio suspendovan. Naredne godine ga ni povreda mišića nije sprečila da uživa u čarima Rio de Žaneira, a 2017. i 2018. se u februaru oporavljao od preloma metatarzalne, kosti u stopalu, pa je i tada osetio čari karnevala.

Posle saopštenja u kom piše: "Sa neverovatnom radošću mogu da potvrdim da neću biti na karnevalu ove godine, pa neće biti ni kontroverznih priča o tome", činilo se da će tradicija biti prekinuta, međutim desila se utakmica sa Bordoom.

Karneval u Riju je nastao kao "poslednje opuštanje pred post" uoči Vaskrsa. I same reči iz naziva festivala, "carne" (meso) i "vale" (u redu), upravo predstavljaju "poslednju dozvolu" za ljude koji se prepuštaju čarima karnevala, pre nego što počne pomenuti post.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi