SUPRUZI OTKRIVEN RAK JAJNIKA! MESECI SU U PITANJU Nedugo nakon srčanog udara, još jedan strašan usud u kući Kasiljasa! Ona ga je tešila u bolničkom krevetu, a sada...

Mora biti hrabra, predstoji joj velika borba.

Iker Kasiljas
Iker Kasiljas, Foto: AP/Dave Thompson

Sara Karbonero, supruga sada već bivšeg golmana Ikera Kasiljasa, koji je pretrpeo srčani udar ranije ovog meseca, otkrila je da se bori sa rakom jajnika.

On ja razlgasila na društvenim mrežama opisala svoju trenutnu borbu i požalila se na tešku sudbinu.

"Kada se još nismo oporavili od jednog šoka, život nas je iznenadio ponovo. Ovog puta, u pitanju sam ja i u pitanju je reč od šest slova koju se plašim da napišem (kancer, prim. aut.). Pre nekoliko dana tokom kontrole doktori su mi opisali da imam maligni tumor na jajnicima i da mora da se radi na njemu. Sve je zasad dobro i srećom na vreme smo primetili, ali i dalje su meseci borbe u pitanju. Mirna sam i puna samopouzdanja da će sve biti dobro. Znam da će put biti težak, ali znam i da nam predstoji srećan kraj. Imam veliku podršku porodice, osoblj i sjajnog medicinskog tima."

Sara Karbonero, Iker Kasiljas
Sara Karbonero, Iker Kasiljas, Foto: AP/Luis Vieira

Sara (35) ima dva sina sa Kasiljasom, a pre nekoliko dana organizovala je proslavu Ikerovog 38. rođendana, tada još ne znajući s kakvim protivnikom mora da se bori.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi