Vind Crvena zvezda - Kopenhagen
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Vind Crvena zvezda - Kopenhagen

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Vind Crvena zvezda - Kopenhagen, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

* Crvena zvezda i Kopenhagen odigrali su u Beogradu nerešeno 1:1

* Revanš utakmica igra se sledeće nedelje u glavnom gradu Danske

* Crvena zvezda ukoliko prođe Kopenhagen u narednoj rundi igra protiv Jang Bojsa

Za samo dve godine na čak četiri evropske utakmice Kopenhagen je imao veliku pomoć sudija. Previše je to ponavljanja da bismo mogli da govorimo o slučajnosti. Krenimo redom...

Postaje pomoćni trener Partizana!

AUTOR: Tanjug/S.I. DATUM I VREME: 09.08.2019. 15:37 Albert Nađ je postao pomoćni trener Partizana. Savo Milošević i Albert Nađ, Foto:FK Partizan * Nađ je karijeru u Partizanu počeo 1992. godine * Crno-beli dres ponovo je nosio u periodu do 2002. do 2007. godine * Odigrao je 45 utakmica i postigao tri gola u dresu reprezentacije AUTOR: Tanjug/ M.

Arbitri UEFA izgleda da baš vole danskog velikana. Prosto je neverovatno koliko odluka na njihovu vodenicu smo našli samo u poslednja tri ciklusa takmičenja. Sve je počelo 2017. godine, kada je Žilina opljačkana u dva meča protiv prvaka Danske! Slovački tim je odigrao veoma dobro u oba meča, ali protiv 12. rivala nije mogao. Uzaludni su bili brojni protesti koji su stizali od igrača iz Bratislave.

Besni Bugari

Sledeće godine žrtva je bio klub iz komšiluka - CSKA. Ekipa iz Sofije izgubila je posle nepostojećeg penala koji je Bert Fertenten dosudio u finišu meča. Bugari su besneli, no džabe - arbitar je svirao po danskim taktovima.

I treću sezonu uzastopno „ljudi u crnom“ su uz veliki skandinavski klub. Nažalost, ovoga puta na njihovoj ruti našla se Crvena zvezda. Imenovanje relativno anonimnog sudije iz Portugala već je pozivalo na oprez, ali crveno-beli su tu bili nemoćni... Od prvog do poslednjeg minuta Martins je navlačio na stranu gostujećeg tima i vrhunac svega bila su dva penala - nedosuđen za Zvezdu i dosuđen za Kopenhagen.

PROČITAJTE JOŠ:

I ostali povlašćeni

Zna se za koga se sviraju jedanaesterci u evropskim kupovima. Pritom, Kopenhagen nije jedini. I ostali danski timovi mogu da se pohvale „pristojnom arbitražom“.

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Filip Krajinović odgovorio na prozivke Novaka Đokovića

 

 

Komentari (1)

Smederevac

09.08.2019 16:46

Kada bi analizirali fkcz videli bi da su im sudije pomagale godinama.fuj.