Novinari
Profimedia.rs
Novinari

Profimedia.rs

Novinari, Foto: Profimedia.rs

Spisak odabranih fudbalera najboljeg tima Premijer lige izazvao je velike polemike u javnosti, pre svega zbog izostanka Azara i izbora Pogbe, a sada su engleski mediji došli do šokantnog otkrića kako se zapravo biraju igrači.

Pročitajte još:

 UEFA GA ODRALA Nejmar žestoko kažnjen zbog vređanja sudije!

 UDARNO! Budućnost napušta ABA ligu! Traže poništenje finalne serije i "wild card" za Evroligu!

  SRAMOTA ZA TIM OVE VELIČINE Fudbaler Milana planira da napusti tim zbog rasizma!

Naime, novinari, koji, osim igrača, takođe učestvuju u glasanju, dobijaju karticu sa 11 praznihmesta gde treba da upišu prezime fudbalera koga žele da stave u tim.

I u teoriji to izgleda veoma jednostavno. Međutim, za pojedine, to baš i nije tako, pa pribegavaju šokantnim rešenjima samo kako bi otaljali posao. Novinar "Sana" otkriva kako to zapravo izgleda.

- Iako bi to trebalo da bude jednostavno to i ne izgleda baš tako. Pojedine kolege pitaju međusobno jedan drugoga kako se pravilno piše prezime Vertongena (defanzivac Totenhema prim.aut.), onda neko kaže da ne zna, i on onda samo odgovori da ide dalje?! - počeo je priču engleski novinar, a zatim nastavio sa jednako začuđujućim detaljima:

Jan Vertongen

EPA/NEIL HALL

Jan Vertongen, Foto: EPA/NEIL HALL

- Nakon toga, pitaju: "Pa dobro, koga ćeš da staviš? Stounsa. A znaš zašto? Njegovo prezime znam kako se piše!" - okriva kontroverzne detalje novinar "Sana".

I to nije sve. Pošto se svi pitaju kako je Pogba završio u idealnom timu, on i na to ima odgovor.

- Šta mislite zbog čega je Pogba završio u idealnom timu? Samo zato što mu je prezime lako za napisati i verujte tako nešto viđam godinama na dodeli nagrada - završio je Englez šokantnu ispovest.

Pol Pogba

EPA/Alessandro Della Valle

Pol Pogba, Foto: EPA/Alessandro Della Valle