RANIJERI ODMAH OSUO PO LAZARU MARKOVIĆU "Ne znam što smo ga doveli! Dobar je da nosi cegere, igra karte, ali fudbal..."

Izjava koju su mnogi dočekali na nož

Zreo za novu gajbu: Marković, Foto: Aleksandar Dimitrijević

Lazar Marković je poslednjeg dana zimskog prelaznog roka otišao u Fulam gde bi konačno mogao da dobije veću šansu u odnosu na Liverpul gde je praktično bio zaboravljen.

OVA LEPOTICA JE MAJKA ČUVENOG FUDBALERA ROME Misle da mu je devojka, voli je i Toti, a njene vrele slike su OSVOJILE INTERNET (FOTO)

Trener Fulama, Klaudio Ranijeri istakao je za engleske medije da su razlozi za njegov dolazak prvenstveno nefudbalske prirode.

"Pretpostavljamo da se radi o dobrom fudbaleru. Znamo da se radi o igraču koji jako dobro zna da igra karte, posebno igru Uno. Takođe znamo da uvek nosi kišobran napolje i srdačno ga nudi nekom drugom ako taj nema kišobran. Znamo da uvek pita ljude kako su i da zaista sluša postavljajući pronicljiva pitanja pre nego što počne da priča o sebi. Znamo da uvek nosi cegere u samoposlugu umesto što tamo uzima plastične kese. Znamo da obožava da peva karaoke, a posebno pesme od grupe R.E.M. Ali kada se radi o fudbalskim sposobnostima, niko nije siguran u čemu je zaista dobar."

Krivi Etkinson: Klaudijo Ranijeri, Foto: Profimedia

Takođe je istaknuto da se radi o veoma duhovitom momku koji je odmah postao popularan u svlačionici "Kotidžera". Ranijeri je rekao i sledeće:

"Istini za volju, sa bilo kim kad smo razgovarali nije mogao da se seti nijednom kako Marković igra fudbal, ali za nešto će nam sigurno koristiti."

ENFILD ZAĆUTAO Prvog sam POGODIO U SUMRAK! Legenda Liverpula prestravila svet: UBIJAO sam mnogo ljudi, kajem se!

Naravno, u pitanju je šaljiva rubrika pseudo vesti, na dobro poznatom portalu "Four four two".

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi