Nasri Frimpong
twitter/UberAFC
Nasri Frimpong

twitter/UberAFC

Nasri Frimpong, Foto: twitter/UberAFC

* Bili su saigrači u Arsenalu

* Frimpong je igrao za Fulam, Barnsli i Čarlton

* Nasri je često živcirao saigrače

Jedna stvar je kristalno jasna! Emanuel Frimpong ne voli Samira Nasrija, što njegove izjave svedoče!

"Čak kad biste mi dali pet milijarde dolara da zavolim Nasrija, ne bih ih uzeo!" - rekao je fudbaler iz Gane koji se penzionisao u martu 2019. godine, zbog povrede koju je vukao nekoliko godina.

Postaje bivši a tek što je došao, nećete verovati ko je njegova zamena, to nije normalno!

AUTOR: alo.rs/M.D. DATUM I VREME: 25.08.2019. 19:30 Florentino Perez ima plan B Zinedin Zidan, Foto: EFE/Emilio Naranjo * Zidan se vratio u Real u martu * On je otišao iz kluba u junu 2018. * Osvojio je Ligu šampona tri godine uzastopno Iako je dočekan kao spasitelj Real Madrida, igre na pripremama i na prvoj utakmici nije se pokazala kao uspešna za Zinedina Zidana!

A razloga za mržnju itekako ima, tokom utakmice sa Liverpulom, Frimpon koji je tada imao 19 godina, dobio je isključenje u 70 minutu utakmice u kojoj su poraženi sa 2:0.

"Niko nije morao da mi kaže da to što sam uradio je glupo. Ali posle utakmice svi su otišli u svlačionicu i Arsen je bio tih. Tada je Nasri stao ispred svih i rekao da smo izgubili utakmicu zbog mene. Mogao sam da razumem ali sam mislio zašto bi to neko rekao mladom igraču. To je bila moja druga partija!"

Nasri je napustio Arsenal i zaputio se u Mančester siti, a onda su se njih dvojica opet susreli, ovog puta kao protivnici.

"Tokom utakmice mi je rekao da može da me kupi. Toliko je taj lik glup. Verovatno bi i mogao pošto ima milione, ali to nije respekt!" To se dogodilo, bio je uhodač koji nije znao da poštuje mlađe saigrače!" - rekao je Frimpong!

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO 

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda