Jirgen Klop
EPA/Michael Regan
Jirgen Klop, Foto: EPA/Michael Regan

Liverpul igra jako slabo u poslednje vreme i već je aktuelni prvak Engleske digao ruke od titule. Čini se da su brojni izostanci u zadnjoj liniji koštali ovaj engleski klub.

Osim što mu ide loše sa ekipom, Klop je imao i privatno teške dane jer mu je nedavno umrla majka, a zbog pandemije koronavirusa čak nije mogao ni da joj ode na sahranu u Nemačku.

Sada su se još pojačale glasine o Klopovom odlasku, a pre duela sa Lajpcigom, on je izjavio:

"Mnogo toga se dešava oko nas, političke, privatne stvari, ali ja sam dobro. Imali smo sastanak, analizirali smo kompletnu situaciju. Treba da nastavimo da ponavljamo dobre stvari, a da loše popravimo. Ako pogledate naše utakmice sa Sitijem i Lesterom, ne deluje da smo igrali tako da smo zaslužili da primimo sedam, a damo samo dva gola. To nam se dešava zbog individualnih grešaka, pričamo dosta o tome. Najvažnije je da smo ujedinjeni u svim problemima. Raspoloženje u ekipi je odlično, ali je očigledno da možemo da igramo bolje", rekao je Klop, pa nastavio:

"Liverpul nije klub koji sme da dopusti da se povuče na svoju polovinu i da čeka 60 minuta da napadne, kao što to rade neki timovi. Nismo srećni jer smo četvrti i da imamo samo 40 bodova, ali dešavaju se razne stvari. Navijači su me podržali, zahvalan sam im na tome. Sve je u redu, ne treba mi nikakva pauza i idemo dalje. Pun sam energije i ovo mi je interesantan izazov. Ne brinite zbog mene".

Liverpul će sutra uveče igrati u Budimpešti svoj gostujući meč osmine finala protiv Lajpciga.

Bonus video: 

PROČITAJTE JOŠ: