Takuma Asano. večiti derbi, Marko Gobeljić, Derbi
Alo/Marko Metlaš
Takuma Asano. večiti derbi, Marko Gobeljić, Derbi

Alo/Marko Metlaš

Takuma Asano. večiti derbi, Marko Gobeljić, Derbi, Foto: Alo/Marko Metlaš

Navijački portal Red Star Belgrade, u narodu poznatiji kao RSB, napravio je kompilaciju na jednom video snimku na kom "dokazuje" da je Partizan povlašćen kod sudija, a Zvezda ta koja je oštećena ove sezone. 

 

Naravno, radi objektivnosti i realnosti, mora se pomenuti da u snimku koji je objavio navijački portal RSB nema gola Crvene zvezde iz ofsajda u Šapcu na 0:0, divljačkog starta Ričmonda Boaćija nad golmanom TSC-a na 1:0, koji je prošao nekažnjen direktnim crvenim kartonom, kao i gol koji je postigao Ben protiv Proletera posle nepostojećeg faula, koji su potvrdili i sudijski eksperti. Takođe, u snimku je navodni nedosuđeni penal koji je napravio Banjak u Novom Sadu, a po novim pravilima to nije za najstrožu kaznu, što je objašnjeno posle nedosuđenog penala protiv Zvezde kad je Katai sam sebe napucao u ruku. Uostalom, sudijski eksperti su potvrdili da je Partizan taj koji je oštećen u Novom Sadu. 

Tako je, kao i mnogo puta ranije u prepucavanjima večitih rivala oko toga kome sudije više pomažu, potvrđeno staro pravilo - istina je negde na pola puta. 

PROČITAJTE JOŠ: