Ole Gunar Solskjer
EPA/Peter Powell
Ole Gunar Solskjer

EPA/Peter Powell

Ole Gunar Solskjer, Foto: EPA/Peter Powell

PROČITAJTE JOŠ:

KAKAV LUKSUZ! Pogledajte gde su odseli Ronaldo i Georgina u Dubrovniku! (FOTO)

IGRA TRONOVA! Liverpul nastavlja dvoboj sa Sitijem, Milivojević obezbedio opstanak!

SPORNA SITUACIJA! Da li je Partizan oštećen protiv Radničkog? (VIDEO)

 

"Od prvog sudijskog zvižduka, sve je išlo naopako. Želim da se izvinim navijačima. Oni su danas bili jedini koji nose naš grb i mogu da hodaju uzdignute glave, pošto mi ne možemo", rekao je Solskjer za Skaj.

On je napomenuo da su jedino navijači bili na na nivou zadatka..

"Danas smo poraženi u svakom aspektu, a jedno gde smo pobedili Everton, dobro ne pobedili, ali imali smo fantastičnu podršku navijača i želim da im se izvinim zbog onoga što smo prikazali", naveo je on.

Junajted je svoj prvi šut ka golu uputio u 86. minutu!

"Nismo igrali. Ovo nije bilo dostojno ekipe Mančester junajteda. Ovo nije dovoljno za klub, od mene do igrača, izneverili smo navijače, izneverili smo klub. Teško je opisati naš nastup, pošto je bio toliko loš. U svakom segmentu smo poraženi, nema mesta na kome se možeš sakriti na terenu. Izvinjavamo se svima koji su povezani sa klubom", rekao je Solskjer.

U sledećem kolu dočekuju gradskog rivala, a utakmica je na programu u sredu!

"Imamo sjajnu šansu da se iskupimo u sredu", naveo je trener Junajteda.

Pitali su ga da li misli da je njegovim igračima stalo do pobede, Solskjer je odgovorio: "Morate njih da pitate".

"Ja sam ih pitao. Naravno, ako želite da igrate u ovom klubu, morate dati više. Želim da moj tim najviše radi u ligi, takvi smo mi bili kod Aleksa (Fergusona) - (Rajan) Gigsa, Beksa (Dejvid Bekam), Garija Nevila, Denisa (Irvin), bez obzira koliko si talentovan, moraš da trčiš više od drugih. Ne možeš da promeniš celu ekipu. Korak po korak. Biću uspešan ovde, a ima igrača koji neće biti deo toga", rekao je Solskjer