Real Madrid Ramos
AP Alvaro Barrientos
Real Madrid Ramos

AP Alvaro Barrientos

Real Madrid Ramos, Foto: AP Alvaro Barrientos

Kapiten fudbalera Real Madrida Serhio Ramos bio je lju na sudiju posle poraza svog tima od Levantea u 25. kolu španske La Lige.

Kraljevski klub minimalnim porazom prepustio je Barseloni vodeću poziciju u prvenstvu, a Ramos smatra da je arbitar Alehandro Ernandes trebalo da dosudi jedanaesterac za njegov tim.

"Ne volim da govorim o sudijama, jer svi prave greške, ali ponekad se zapitam... Kriterijum nije isti za sve. U utakmci Superkupa dosuđen je penal pošto sam ja igrao rukom, bez namere. Sada su bile dve situcije u kojima je trebalo dosuditi jedanaesterac za nas, a to se nije desilo", rekao Ramos, prenose španski mediji.

Real Madrid Ramos

AP Alvaro Barrientos

Real Madrid Ramos, Foto: AP Alvaro Barrientos

Defanzivac Reala istakao je da je ljut, jer su kako kaže, sudije su ranije pokazivale mnogo više poštovanja.

"Kapiteni su mogli da pričaju sa njima, na kraju sam pitao Ernandesa da li ima neki problem sa mnom. Očekaju nas važne utakmice i moramo da idemo dalje. Svaka greška može da nas košta trofeja. Ne mislim da su sudije krive za naš poraz, krivi smo isključivo mi, ali vratićemo se", zaključio je Ramos.

Izabranici Zinedina Zidana u sredu igraju protiv Mančester Sitija u Ligi šampiona, dok ih sledeće nedelju očekuje El Klasiko portiv Barselone na "Santjago Bernabeuu".