Dejan Joveljić i Aleksa Terzić
Alo Marko Metlas
Dejan Joveljić i Aleksa Terzić

Alo Marko Metlas

Dejan Joveljić i Aleksa Terzić, Foto: Alo Marko Metlas

Policija je brzom akcijom u sredu ujutru uhapsila dvoje, od troje, napadača na fudbalera Aleksu Terzića (20), a reprezentativac Srbije i fudbaler Fiorentine je završio sa lakšim telesnim povredama: frakturom nosa, iščešenjem ruke, hematomima na glavi i licu.

Pročitajte još:

Po povratku iz Niša, gde je Terzić igrao u nacionalnom dresu utakmicu protiv Rusije, na autoputu oko Autokomande primetio je Audi A6 da ga prati i da se unosi u njegov automobil marke BMW italijanskih tablica. Aleksa je procenio da nije bezbedan i ubrzao, ali su napadači krenuli da ga jure i da voze paralelno sa njim tražeći mu da otvori prozor što je on i učinio. Tada su od njega tražili da stane i da im da 5.000 evra.

"U toku vožnje od Autokomande ka Gazeli presreo me je 'audi A6' sa zatamljenim staklima. Vozač je tada bez ikakvog razloga je pokušao da me zaustavi. Stao sam u blizini Gazele. Iz 'audija' je izašao meni nepoznati muškarac sa zadnjeg sedišta i vozač i krenuli ka meni", ispričao je mladi fudbaler.

Kidnapovali fudbalera!

AUTOR: Alo.rs/ Blic/ M. G. DATUM I VREME: 20.11.2019. 08:46 - 20.11.2019. 09:23 Prvo je došlo do svađe! Policija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida * Prvo je u saobraćaju došlo do svađe * Mladići pokušali da otmu fudbalera * Otmičari su uhapšeni u Kaluđerici Beogradska policija uhapsila je dvojicu mladića u Kaluđerici zbog sumnje da su noćas oko 3 sata ujutru na Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina pokušali da otmu fudbalera Aleksu T.

Kako je rekao policajcima, u tom trenutku nepoznata devojka, koja je bila u 'audiju' sa otmičarima počela je da viče.

"Devojka iz 'audija' je povikala: 'Beži jer ćeš nadrljati'. Upalio sam kola i počeo da bežim. Na raskrnici Omadinskih brigada i Jurija Gagarina sustigla me je 'škoda' i udarila u 'BMW'. Rekli su mi: 'Daj 5.000 evra ili ćemo te oteti' " prepričao je Terzić detelje drame.

"Tukli su me i rukama i nogama i pokušali da ubace u BMW, ali uspeo sam da pobegnem", rekao je Terzić.

Najčitanije sportske vesti:

Fudbaler je nakon toga prevezen u Zemunsku bolnicu gde su mu konstatovane teške telesne povrede-od hematoma na glavi do podliva.

Čitavu dramu video je jedan teksista koji je pozvao policiju. Policija i hitna pomoć su brzo stigli na lice mesta, a napadači su pobegli Terzićevim automobilom do Kaluđerice, gde su ubrzo uhapšeni.

Rano jutros policija je privela jednog mladića i devojku, dok se za još jednim mladićem traga.

Bonus video: Bogosavac: Čukarički uvek ima najviše ambicije, Evropa cilj i ove godine