Mitar Mrkela
Marko Metlaš
Nemanja Milunović

FK Crvena zvezda

Nemanja Milunović, Foto: FK Crvena zvezda

Vujadin Savić je otišao. Miloš Degenek se (još) nije vratio. Zbog toga, navijači Crvene zvezde sve češće se pitaju da li njihov klub ima dovoljno igrača na poziciji štopera, s obzirom na velike izazove koji klub očekuju u relativno kratkom periodu.

Na mestu centralnog defanzivca šef struke Vladan Milojević može koristititi Nemanju Milunovića, Srđana Babića i nedovoljno oporavljenog Radovana Pankova, koji je tu po potrebi, i Filipa Stojkovića. Ali, na „Marakani“ nema mesta za paniku, a to za „Alo!“ potvrđuje i Mitar Mrkela, sportski direktor Zvezde.

- Mi ne tražimo štopera. Nije nam potreban. Na toj poziciji imamo četiri fudbalera, računajući i Filipa Stojkovića, koji po potrebi može da odgovori na zadatke na toj poziciji - rekao je Mrkela za „Alo!“.

Milojević: Želim još bolju sezonu

Zvezda večeras počinje nadmetanje u Superligi, a prva prepreka je i Javor, i to na „Marakani“ (20).

- Želim bolju sezonu od prethodne. Da vidimo lep fudbal, da bude što više navijača na tribinama i da svi uživaju u takmičenju. Nismo imali mnogo vremena za odmor i već smo ušli u takmičarske duele, pre većine superligaša. Svi, a najviše igrači se raduju početku prvenstva - rekao je Vladan Milojević, trener Zvezde.

Prethodnih dana ponovo je aktuelna priča o povratku Miloša Degeneka na „Marakanu“.

- Miloš Degenek ima klub - Al Hilal iz Rijada. Što se njega tiče, kao što sam već govorio, vrata Crvene zvezde su mu uvek otvorena. Mi nećemo dovoditi centralnog defanzivca osim u slučaju da se ukaže prilika za angažovanje nekog baš dobrog štopera, kao što je, recimo, upravo Degenek - poručio je operativac srpskog šampiona.

PROČITAJTE JOŠ:

Ono što donekle hrabri navijače Zvezde pred nastupajuće izazove u kvalifikacijama za Ligu šampiona i u Superligi Srbije jeste činjenica da je Radovan Pankov, ovosezonsko pojačanje crveno-belih iz Radničkog, ponovo u punom trenažnom procesu.

BONUS VIDEO:

Novak Đoković napravio šou na Vimbldonu!