Najbitniju sporednu stvar u životu kontroliše ona! U njenoj ruci je daljinski upravljač! (FOTO)

Alo.rs/M.D | sport 2019-11-14 09:09:31 2019-11-14 09:09:31

Njena primanja su nepoznata!

youtube/ HollywoodBro

Ko bi rekao da mušku najvažniju sporednu stvar na svetu kontroliše žena?! Naime, Suzan Dinidž je prošle godine imenovana za novu izvršnu direktorku Premijer lige!

PROČITAJTE JOŠ:

Ona u svom rezimeu ima i to da je bila globalna predsednica televizije Animal Planet, a na čelo Premijer lige je došla u januaru 2019. godine, ona je zamenila Ričarda Skadamora  koji je na tom mestu proveo 20 godina!

Tadić među najboljima na svetu, prešišao Suareza i mnoge vrhunske fudbalere! A na prvom mestu nema ni Mesija, ni Ronalda! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/M.D DATUM I VREME: 14.11.2019. 08:12 Sjajan uspeh i nagrada za odličnu sezonu! Dušan Tadić, Foto: EPA-EFE/OLAF KRAAK Fudbalski portal "Goal" stavio je reprezentativca Srbije Dušana Tadića na 22. mesto najboljih igrača sveta.

Suzana je tek treća osoba koja je došla na mesto izvršnog direktora Premijer lige od kada se igra ovo takmičenje u sadašnjem formatu!

„Premijer liga je veoma bitna ogromnom broju ljudi. Ona predstavlja sam vrhunac profesionalnog sporta, a imati priliku da predvodite tako dinamičnu i inspirativnu organizaciju prava je privilegija. Uz podršku klubova i kolega jedva čekam da nastavim sa uspesima Premijer lige u predstojećim godinama“, smatra Suzana Dinidž.

Ipak, ona je saopštila čelnicima lige da se predomislila i da ne želi da vodi tu organizaciju! Poznata je i po sukobu i sa "SkajSport" televizijom, koja je jedan od partnera Premijer lige, pa se može zaključiti da je i njihova svađa uticala na to da ne prihvati ponudu!

BONUS VIDEO

Aleksandar Lutovac: Ostvario sam dečački san, možemo još mnogo da postignemo

 

 

Expand player
Pogledajte više