Nacionalni stadion kod Ostružnice
FSS
Siniša Mali

Alo!/Ana Paunković

Siniša Mali, Foto: Alo!/Ana Paunković

Ministar finansija Siniša Mali je rekao da će biti izgrađen nacionalni stadion i da je urađena studija opravdanosti te investicije koja je pozitivna, a da je ono što se ne može meriti razvoj tog dela grada Beograda gde će biti stadion. On je na pitanje novinara u Vladi Srbije zašto se troši novac za izgradnju nacionalnog stadiona bez studije opravdanosti rekao da je studija urađena.

- Studija je urađena, čini mi se prošle godine - rekao je Mali, a na pitanje novinara kad se može videti Mali je rekao da će se "videti kada bude prezentovana".

Predsednik Aleksandar Vučić je, pre četiri godine, kad je bio premijer, obećao da će se u Srbiji graditi nacionalni stadion posle pobede fudbalera Srbije nad reperzentacijom Albanije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

- Studija je urađena i pozitivna je, a ono što se ne može meriti je razvoj tog dela Beograda, jer vuče i druga ulaganja kao "Beograd na vodi" na primer" - rekao je Mali i na kraju dodao da "stadioni promovišu državu i donose ozbiljnu zaradu".