AJNTRAHT U NJEMU VIDI NOVOG JOVIĆA Na "Marakanu" stigla ponuda KOJA SE NE ODBIJA! Novi Srbin predvodi frankfurtski napad

Brutalno će izgledati sa Gaćinovićem i Kostićem.

Dejan Joveljić
Dejan Joveljić, Foto: twitter/crvenazvezdafk

Luka Jović je nedavno napustio Ajntraht i potpisao za Real Madrid u transferu vrednom 60 miliona evra, a njegovim stopama bi u Frankfurtu trebalo da krene još jedan napadač koji je stasao u Zvezdi - Dejan Joveljić.

Klub iz Bundes lige je ozbiljno zagrizao za talentovanog napadača i na Marakanu je stigla ponuda koja se ne odbija, saznaje Telegraf. Posao se privodi kraju i 90 odsto posla je već završeno, ostalo je da se utanače određeni detalji, a sve bi trebalo da bude završeno do kraja nedelje, pre nego što počne Evropsko prvenstvo za mlade, gde će i Joveljić učestvovati.

Ajntraht je ozbiljno zagrizao i na Marakanu je stigla i konkretna ponuda, koja glasi 4.5 miliona evra i uz određene bonuse dostiže do 5 miliona, ali i, ono što je možda i bitnije za Zvezdu u ovom trenutku, određeni procenat od naredne prodaje od 10 odsto, tako da bi Zvezda mogla dodatno da zaradi od buduće prodaje Joveljića.

Dejan Joveljić
Dejan Joveljić, Foto: Alo!/M. Metlaš

Transfer se završava ubrzanim tokom, Ajntraht je preduzeo konkretne korake jer ne želi da Joveljić na prvenstvu za mlade reprezentativce zablista i da mu tako dodatno poraste cena, ali bi to značilo i dodatnu konkurenciju za Ajntraht.

I samom Joveljiću se dopada ideja ta nastavi karijeru u ovom klubu, jer su tu i Filip Kostić i Mijat Gaćinović, a ima i sjajan primer u vidu Luke Jovića, koji je eksplodirao u ovom klubu.

Na primeru Jovića možemo da vidimo koliko je značajno imati određeni procenat od naredne prodaje.

I generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je najavio da bi Joveljić mogao da bude prodat, jer za njega postoji najveće interesovanje stranih klubova.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi