Na "Marakanu" stigla ponuda KOJA SE NE ODBIJA! Novi Srbin predvodi frankfurtski napad

Telegraf/S.M. | sport 2019-06-13 12:06:20 2019-06-13 12:06:20

Brutalno će izgledati sa Gaćinovićem i Kostićem.

EPA/Armando Babani

Luka Jović je nedavno napustio Ajntraht i potpisao za Real Madrid u transferu vrednom 60 miliona evra, a njegovim stopama bi u Frankfurtu trebalo da krene još jedan napadač koji je stasao u Zvezdi - Dejan Joveljić.

Klub iz Bundes lige je ozbiljno zagrizao za talentovanog napadača i na Marakanu je stigla ponuda koja se ne odbija, saznaje Telegraf. Posao se privodi kraju i 90 odsto posla je već završeno, ostalo je da se utanače određeni detalji, a sve bi trebalo da bude završeno do kraja nedelje, pre nego što počne Evropsko prvenstvo za mlade, gde će i Joveljić učestvovati.

 

 

Ajntraht je ozbiljno zagrizao i na Marakanu je stigla i konkretna ponuda, koja glasi 4.5 miliona evra i uz određene bonuse dostiže do 5 miliona, ali i, ono što je možda i bitnije za Zvezdu u ovom trenutku, određeni procenat od naredne prodaje od 10 odsto, tako da bi Zvezda mogla dodatno da zaradi od buduće prodaje Joveljića.

Transfer se završava ubrzanim tokom, Ajntraht je preduzeo konkretne korake jer ne želi da Joveljić na prvenstvu za mlade reprezentativce zablista i da mu tako dodatno poraste cena, ali bi to značilo i dodatnu konkurenciju za Ajntraht.

I samom Joveljiću se dopada ideja ta nastavi karijeru u ovom klubu, jer su tu i Filip Kostić i Mijat Gaćinović, a ima i sjajan primer u vidu Luke Jovića, koji je eksplodirao u ovom klubu.

PROČITAJTE JOŠ:

Na primeru Jovića možemo da vidimo koliko je značajno imati određeni procenat od naredne prodaje.

I generalni direktor Zvezdan Terzić nedavno je najavio da bi Joveljić mogao da bude prodat, jer za njega postoji najveće interesovanje stranih klubova.

Expand player
Pogledajte više