Real Madrid
(AP Photo/Hassan Ammar
Real Madrid

(AP Photo/Hassan Ammar

Real Madrid, Foto: (AP Photo/Hassan Ammar

Prvi na listi za odlazak je Geret Bejl, koji je ove sezone odigrao samo 20 utakmica, postigao tri pogotka i koji je zamolio trenera Zinedina Zidana da ga izostavi sa liste igrača za utakmicu protiv Sitija. Očekuje se da će se Velšanin vratiti u Englesku, gde je ranije igrao za Totenhem.

Drugi je Kolumbijac Džejms Rodrigez, koji je prošle sezone bio na pozajmici u Bajernu, a ove se nije naigrao u Madridu. Sakupio je samo 728 minuta, postigao jedan gol i imao dve asistencije.

Na odlasku je i Isko koji smatra da sa 28 godina zaslužuje da igra u timu u kom će imati veću ulogu od one koju ima kod Zidana u Realu. Razočaran je i što je ključnu utakmicu sa Sitijem odgledao sa klupe. Italijani pišu da bi ga u Juventusu rado video novi trener italijanskog prvaka Andrea Pirlo.

Luka Jović

EPA/Rodrigo Jimenez

Luka Jović, Foto: EPA/Rodrigo Jimenez

Marijano i Brahim Dijaz je dvojac koji je nezadovoljan statusom i minutažom i žele promenu kluba. Marijano je plaćen 21 milion evra pre dve godine, a Dijaz prošle godine 17 miliona.

Madridski AS piše i da je Lukasu Vazkezu prekipelo i da ne želi više da bude "broj 12" u timu, da Naćo Fernandez ima zanimljivu ponudu Rome, a da bi Marselo mogao da se pridruži Ronaldu u Juventusu, jer Real traži novog levog beka.

PROČITAJTE JOŠ: