NA LISTI JE! Najbolji bosanski fudbaler na Instagramu Jelene Karleuše! Evo šta Džeko RADI SA NJENIM SLIKAMA! (FOTO)

I po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Vladimir Marković/Alo!

I najbolji bosanski fudbaler Edin Džeko prati Jelenu Karleušu na Instagramu i lajkuje njene slike. I posle skandala sa eksplicitnim fotografijima koje je slala njegovom kolegi Vranješu, stao je na pevačicinu stranu i podržao je. 

Primer radi i po izbijanju afere Jelena Karleuša uputila je oštru poruku medijima, kojima se obratila putem Instagrama, a bosanski reprezentativac je i to lajkovao.

Edin Džeko
Edin Džeko, Foto: Profimedia

- Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima nemerljivo je. Nikada nikog nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet, gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - neka šuti. Za kraj, apelovat ću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da mi naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju, nasilju, lažima - napisala je tada Jelena, a Džeko je podržao.

Lajkovi Edina Džeka na slike JK
Lajkovi Edina Džeka na slike JK, Foto: Instagram/Screenshot

 

Lajkovi Edina Džeka na slike JK
Lajkovi Edina Džeka na slike JK, Foto: Instagram/Screenshot

 

Lajkovi Edina Džeka na slike JK
Lajkovi Edina Džeka na slike JK, Foto: Instagram/Screenshot

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi