Mrkela rastužio "delije", reprezentativac Srbije ne dolazi u Zvezdu!

Alo.rs/M.M. | sport 2021-01-22 15:29:02 2021-01-22 15:29:02

Na veliku žalost "zvezdaša" dugo čekano pojačanje neće stići na Marakanu.

Marko Metlaš

Sportski direktor Crvene zvezde na početku razgovora za "Arenusport" rekao je da se nada da će Filipo Falko uskoro postati novi igrač crveno-belih.

- Falko je odličan igrač, igrao je Seriju A prošle sezone, imao je zapaženu rolu. Crvena zvezda ga želi i nadamo se da će potpisati - rekao je Mrkela.

To su lepe vesti za navijača Zvezde, ali je Mrkela imao i one loše, a to je da Duško Tošić neće pojačati klub iz Ljutice Bogdana.

- Mi u ovom trenutku imamo četiri štopera, jako smo zadovoljni njima, mali Eraković je pokazao kvalitet i imao minutažu na jesen. Ima interesovanja za Degeneka. Ako Degenek ode, imamo tri štopera, imamo i nekoliko igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, Rodić, Odada su među njima, tako da mislim da nećemo dovoditi nikoga.

Zvezda radi i na prodaji Njegoša Petrovića za kog postoji interesovanje klubova iz najjačih liga Evrope.

- Njegoš se istakao dobrim igrama na jesen, igrao je dobro u Evropi, igrao je dobro i ima interesovanja za njega iz liga petica, ne znam dokle je došlo s tim, znam da se pregovara

Objasnio je Mrkela i šta se dešavalo sa Andrijom Radulovićem koji je odbio selidbu u Grafičar.

- Poslednjeg dana priprema na Kipru, razgovarao sam sa Stankovićem, proleće donosi manje utakmica i manje prilike za igrača kao Radulović, procena je da igra polusezonu u seniorskom timu, da se vrati na leto. Predočio sam mu to, vidim da je sa njegove strane bilo drugačijeg mišljenja. Zvezda ima B tim, on bi dobio kvalitetnih 15 seniorskih utakmica. On neće u Grafičar, kako trenutno stvari stoje neće, nisam razgovarao s njim posle toga, kada se vratim iz Antalije pričaćemo - rekao je Mrkela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više