Aleksandar Mitrović
AP
Aleksandar Mitrović

Tanjug/AP, Dave Thompson

Aleksandar Mitrović , Foto: Tanjug/AP, Dave Thompson

Reprezentativac Srbije i fudbaler Fulama, Aleksandar Mitrović, je u potrazi za novim klubom pošto se njegov klub posle jedne sezone provedene u Premijer ligi vraća u Čempionšip! 

Prema pisanju španskih medija, Betis je poslao ponudu na “Krejven kotidž” za Mitrovića, a kako navodi "Marka" sportski direktor Lopez Katalan je već otputovao u London gde bi trebalo da otpočne pregovore sa klubom iz Londona.

Uprava Fulama za usluge Mitrovića traži 25 miliona evra, a španski klub je spreman to da plati i da ponudi Srbinu petogodišnji ugovor!

PROČITAJTE JOŠ:

FK Partizan Grb Logo

partizan.rs

Za usloge naših reprezentativaca zainteresovano je mnogo klubova, tako se spominju klubovi kao što su Everton, Fenerbahče i Bajer iz Leverkuzena!

Kako prenosi "Sport Bild", popularni "Farmaceuti su u finišu sezone izborili plasman u Ligu šampiona, pa žele da se pojačaju za najelitnije fudbalsko takmičenje, a iznos od 25 miliona za njih nije problem.

Dvadesetčetvorogodišnji napadač je prošle sezone postigao 11 golova u 39 mečeva u svim takmičenjima, a ugovor sa Fulamom ističe mu 30. juna 2023. godine.