Aleksandar Mitrović slavi gol u Podgorici
FSS
Aleksandar Mitrović slavi gol u Podgorici, Foto: FSS

Srpski napadač Aleksandar Mitrović rekao je da su njegovi golovi ovog puta bili dovoljni za pobedu protiv Crne Gore i da je ona potpuno zaslužena.

Srbija je u Podgorici slavila sa 2:0, oba gola je dao Mitrović, prvi u 18. sa bele tačke, drugi 81. posle sjajne akcije sa Živkovićem i Milinković-Savićem.

"Orlovi" su tako posle tri utakmice na prvom mestu četvrte grupe Lige C UEFA Lige nacija.

"Drago mi je da su večeras dva gola bila dovoljna, taktički zrela utakmica, oterali smo Jovetića od gola terali smo ga da se spušta po loptu, iskoristili smo šanse. Mogli smo i bolje da odigramo i damo još neki gol, ali dobar rezultat i igra, zasluženo smo pobedili", rekao je Mitrović posle utakmice za Sport klub.

Rumunija je takođe pobedila, Litvanija je savladana sa 2:1 u sudijskoj nadoknadi i sada će između naše selekcije i Rumunije biti borbe za prvo mesto već u nedelju od 15 časova.

Mitrović je rekao da očekuje pobedu i u tom meču.

"Naravno, što da ne, možda smo i kvalitetnija ekipa od njih, mislim da su dva ili tri puta šutnuli na gol i dali dva gola. Nadam se da nećemo praviti glupe greške i da ćemo pokušati da odigramo što je bolje moguće", rekao je Mitar.