Aleksandar Antić
Dejan Briza/Alo!
Aleksandar Antić

Dejan Briza/Alo!

Aleksandar Antić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike i potpredsednik SPS-a, posetio je u subotu štand dnevnog lista „Alo!”, a susret smo iskoristili da porazgovaramo o utakmici koju će FK Crvena zvezda u sledeći utorak odigrati protiv FK Liverpula.

On nam je kazao da se nada da će mu obaveze dozvoliti da bude na tribinama i da će kao vatreni „delija“ bodriti svoj klub.

- Nažalost, prve tri utakmice koje je Crvena zvezda igrala u Ligi šampion, nisam bio u prilici da gledam, zbog službenih obaveza. Nadam se i verujem da ću ovu utakmicu odgledati uživo i da ću uživati u dobrom fudbalu - rekao nam je Antić i otkrio šta očekuje od predstojećeg meča u Ligi šampiona.

- Očekujem da će, posle dva gostovanja bez publike, Crvena zvezda uz podršku armije svojih navijača sa daleko više energije i hrabrosti ući u duel s jednom od najvećih evropskih ekipa. Kada se igra protiv Liverpula ne postoji puno prostora za optimizam, ali imamo pravo da se nadamo da će to biti jedna velika utakmica pred punim stadionom „Rajko Mitić”. Nadam se da će Crvena zvezda biti na nivou naših očekivanja - poručio je ministar.