Dejan Stanković, Savo Milošević
Tanjug/Zoran Žestić
Dejan Stanković, Savo Milošević

Tanjug/Zoran Žestić

Dejan Stanković, Savo Milošević, Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Finale pre finala - Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije, u sredu od 20 časova. Trenera Partizana Sava Miloševića raduje što će njegov klub biti domaćin i što će stadion biti pun. 

- Za razliku od prošle godine kad smo igrali u finalu, sad se srećemo sa najvećim rivalom u polufinalu. Pred žreb sam imao želju da igramo na našem stadionu i to mi se ispunilo - rekao je Milošević i dodao da su četiri najbolje ekipe u Srbiji u završnici najmasovnijeg takmičenja.

- Pretpostavljam da sve ekipe imaju isti cilj, a to je da osvoje trofej. Tako i mi, a ako želite trofej, onda morate da pobedite svaku ekipu. Ovo suštinski ne menja ništa. Osim ovog derbija, ekipe koja pobedi imaće još jednu tešku utakmicu u finalu", rekao je Milošević, dodajući da do duela u polufinalu kupa treba da bude odigrano i prvenstvo kolo, što je trenutno u fokusu. Srećan sam zbog povratka navijača. Videli su ljudi kako to izgleda kad igrate bez publike. Deluje nehumano, turobno. Ovo je derbi, to bi tek bilo tužno da bude bez publike.