Milošević pred polufinale Kupa otkrio dva razloga zbog koji je srećan

Alo.rs/I. S. | sport 2020-06-05 14:48:32 2020-06-05 14:48:32

Utakmica je na programu na stadionu u Humskoj od 20 časova.

Tanjug/Zoran Žestić

Finale pre finala - Partizan će ugostiti Crvenu zvezdu u polufinalu Kupa Srbije, u sredu od 20 časova. Trenera Partizana Sava Miloševića raduje što će njegov klub biti domaćin i što će stadion biti pun. 

- Za razliku od prošle godine kad smo igrali u finalu, sad se srećemo sa najvećim rivalom u polufinalu. Pred žreb sam imao želju da igramo na našem stadionu i to mi se ispunilo - rekao je Milošević i dodao da su četiri najbolje ekipe u Srbiji u završnici najmasovnijeg takmičenja.

 

- Pretpostavljam da sve ekipe imaju isti cilj, a to je da osvoje trofej. Tako i mi, a ako želite trofej, onda morate da pobedite svaku ekipu. Ovo suštinski ne menja ništa. Osim ovog derbija, ekipe koja pobedi imaće još jednu tešku utakmicu u finalu", rekao je Milošević, dodajući da do duela u polufinalu kupa treba da bude odigrano i prvenstvo kolo, što je trenutno u fokusu. Srećan sam zbog povratka navijača. Videli su ljudi kako to izgleda kad igrate bez publike. Deluje nehumano, turobno. Ovo je derbi, to bi tek bilo tužno da bude bez publike.

Expand player
Pogledajte više