Savo Milošević
FK Partizan
Savo Milošević

FK Partizan

Savo Milošević, Foto: FK Partizan

Na konferenciji za medijie obratio se šef stručnog štaba crno-belih Savo Milošević! On je rekao da mladi Strahinja Pavlović neće putovati u Surdulicu:

“Strahinja Pavlović neće igrati utakmicu, jer putuje u Francusku na potpis ugovora. Dogovorili smo se da ne rizikujemo povredu. Bilo bi to glupo sa naše strane“.

Šef stručnog štaba crno belih se dotakao i učinka Sejdube Sume:

“Mogu samo da kažem da sam prezadovoljan onim što je Suma uradio od letos kad se vratio u Partizan, kao adekvatna nagrada je došao novi ugovor. Sve što je uradio u ekipi za pet meseci je za svaku pohvalu. Rekao sam i u junu da neću donositi odluku na osnovu priča i razmišljanja drugih ljudi, volim u sve sam da se uverim. Tako smo radili. Pružio sam mu šansu, maksimalno je iskoristio i to je normalna stvar. I on pokazuje da je… kad sam došao čuo sam da je isključen iz dešavanja, da je u svom svetu, da je nezainteresovan. A evo sve ove stvari pokazuju da je itekako zainteresovan da dobro igra, da ekipa dobro igra i da je posvećen ovom klubu i timu i ovo su samo potvrde da je to tako“

Strahinja Pavlović, Foto: Alo/Vladimir Marković

Potom se vratio na Pavlovića ali i na ostatak ekipe:

"Ekipa je kroz utakmice u Ligi Evrope dobila na ceni, odigrali smo dosta kvalitetnih utkamica koje su se gledale, to nam je bila mogućnost da na tržištu pokažemo šta imamo. Bez obzira na krajnji rezultat je bilo dovoljno velikom broju ljudi da proceni konkretno. Strahinja je dete od 18 godina, igrati na tom nivou, sa tako malo godina… Jasno je da se radi o potencijalu. Srećom po nas, nije jedini koji je pao u oči velikim evorpaskim ekipama, a snaga takamičenja nam je donela porast cene igrača" - kaže Milošević.

Transfer Pavlovića će vredeti deset miliona evra, a crno-beli mogu dobiti dodatna dva miliona kroz bonuse

Partizan gostuje u Surdulici u nedelju od 13 časova, čime klub iz Humske završava obaveze u jesenjoj sezoni.