Savo Milošević
Alo/Marko Metlaš
Savo Milošević

Alo/Marko Metlaš

Savo Milošević, Foto: Alo/Marko Metlaš

Partizan se nalazi na Zlatiboru gde se sprema za sledeću sezonu, koja bi trebalo da počne početkom avgusta. U klubu razmišljaju i o pojačanjima, a jedno od njih mogao bi da bude Abdulaj Sise. O Gvinejcu za sad se ne zna mnogo. 

- U pitanju je desni bek, nemam informaciju da je igrao centarhalfa, kako su preneli neki mediji. Suma nam je to pomenuo pre par meseci. Iskusan je, školovan igrač, to smo videli na treninzima i zato smo ga poveli na Zlatibor. Od njega će zavisiti, ali ne treba da žurimo.

Na pitanje o ograničenju broja stranih igrača u ekipi, Milošević je rekao da ako se proceni da će Sise pojačati konkurenciju u ekipi, da će ga klub dovesti.

- Obično Partizan nije imao više stranaca. Nismo koristili ni ovu četvoricu, imali bismo veću rotaciju. Na primer, Crvena zvezda je imala osam, devet, a četvorica su mogli da igraju. Ako procenimo, zašto da ne, ali nećemo po svaku cenu. Evidentno je kvalitetan, ne bismo imali nikakve troškove, on je slobodan igrač, ako možemo dobrog igrača da dovedemo za male pare, što da ne.

Partizan ima pet stranaca, jer se Umaru Sadiku, Sejdubi Sumi, Bibrasu Natku i Takumi Asanu priključio i štoper Maki Banjak koji će se priključiti ekipi krajem jula. 

PROČITAJTE JOŠ: