Abdulaj Sise
Foto: FK Partizan
Abdulaj Sise

Foto: FK Partizan

Abdulaj Sise, Foto: Foto: FK Partizan

– Sise ima kvalitet čak da bude i u Partizanu. Međutim, imamo problem sa brojem stranaca, tako da on nije bio moguća opcija za nas. Kvalitetan igrač i odličan momak, izuzetan profesionalac i drago mi je zbog toga što je ostao u našoj ligi – rekao je Milošević.

Milošević je rekao da će njegova ekipa morati da popravi mnogo stvari u odnosu na meč sa Napretkom.

Savo Milošević u jutarnjem programu TV Prva

Printscreen

Savo Milošević u jutarnjem programu TV Prva, Foto: Printscreen

– Čeka nas težak posao na početku prvenstva protiv ekipa koje tradicionalno dobro igraju protiv Partizana. Čeka nas više-manje ista priča. Veći deo će zavisiti od nas, a nadam se da će biti bolji ulaz i prvo poluvreme u odnosu na duel sa Napretkom. Suština je ono što ćemo mi raditi na terenu. Očekujem malo svežije vreme, možda to bude dodatno olakšanje. Verujem i da ćemo trkački biti bolje raspoloženi. Moramo da popravimo mnogo stvari u odnosu na prvu utakmicu ako želimo dobar rezultat.

Novi Pazar se vratio u Superligu, a taj klub je samo jednom na svom stadionu poražen od Partizana u šest utakmica. Publike ovog puta neće biti na stadionu.

– To može malo da nam olakša situaciju. Domaći teren je svetinja i u najvećoj meri zbog navijača olakšava domaćinu. To će biti dobro za nas, ali sve su to stvari koja su prosta teorija. Moramo na terenu da pokažemo da smo bolji i spremniji – poručio je Milošević.

Kada je reč o zdravstvenom stanju Lazara Markovića, Milošević je rekao da se ne radi o ozbiljnoj povredi.

PROČITAJTE JOŠ: