Vladan Milojević
Alo! M.Metlaš
Vladan Milojević

Alo! M.Metlaš

Vladan Milojević, Foto: Alo! M.Metlaš

* U derbiju drugog kola Crvena zvezda je pobedila Radnički iz Niša 2:0

* Strelci su bili Pavkov i Ben

* Crvenu zvezdu u sredu očekuje revanš meč kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Hesinkija

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da je zadovoljan igrom i trijumfom nad Radničkim iz Niša (2:0), kao i da je baš takav meč očekivao u derbiju 2. kola Superlige Srbije na stadionu "Rajko Mitić".

"Jesam zadovoljan, sve ono što sam planirao i očekivao bilo je tako. Moramo igrače da forsiramo, nisu svi fizički spremni, ali je neophodno da igraju. Moraćemo da ih istrpimo, iako je bilo padova, ali je bio i dobar odnos u igri. Zasluženo smo pobedili", rekao je Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

Crveno - beli su treći meč u nizu slavili identičnim rezultatom, nakon što su prethodno bili bolji od Helsinkija i Javora.

"Ne razmišljam o tome. Fakt je da me zanima previse razlika, samo tri boda. Više razmisljam kako da moji igrači budu na potrebnom nivou, da budemo tim i da im pomognem da što pre uđu pojedinci u ritam. Svaka pobeda je pobeda, pa makar i 1:0".

On je dodao da veruje u sve igrače, među kojima su pojačanja Žander Santana i Alberto Kanjas, ali da im je potrebno vreme.

"Sve će doći na svoje mesto. Samo treba strpljenja".

PROČITAJTE JOŠ:

Trener Radničkog Simo Krunić priznao je da njegova ekipa još nije na potrebnom nivou.

"Moji igrači su dali sve od sebe, žao mi je zbog nekoliko propuštenih prilika, zaslužili smo gol. Svesni smo koliko je teško igrati na" Marakani", borili smo se, ali imamo probleme i još nismo spremni da igramo 90 minuta u visokom ritmu", naveo je Krunić i dodao da bi bio zadovoljan plasmanom u Evropu, odnosno mestom među četiri najbolja tima u Superligi.

BONUS VIDEO:

Filip Krajinović bez dlake na jeziku o devojkama i ženidbi!

https://www.youtube.com/watch?v=hwdkgw_-Gdw&t=10s