Milojević se osvrnuo na Zvezdu i plasmane u Ligu šampiona!
alo.rs
Vladan Milojević

Alo Marko Metlas

Vladan Milojević, Foto: Alo Marko Metlas

Bivši trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je bez ikakve sumnje najbolji stručnjak koji je seo na klupu crveno-belih u poslednjih 20 i više godina.

Ostavio je neizbrisiv trag, uspeo je dva puta da uđe u Ligu šampiona, a pre toga "prezimio" u Ligi Evrope!

U kvalifikacijama ima neverovatan skor od 12:0, nijednom nije izgubio u kvalifikacijama!

Vrhunac drame Milojevićevog tima je svakako bio prolaz u Kopenhagenu posle čak 11 penala!

Crveno-beli su skoro sat vremena imali igrača manje, te su u penal lutriji obezbedili novo učešće u eliti!

Koliko je Kopenhagen dobra ekipa, najbolje govori da su stigli do četvrtfinala Lige Evrope gde su eliminisani od Mančester junajteda posle produžetka!

Milojević se prisetio dvomeča sa ovom ekipom, kao i prošlosezonskog kvalifikacionog ciklusa.

"Biću kratak u odgovoru. Imali smo mnogo sreće u svim tim utakmicama. Jako velika doza sreće... Nismo ni zasluživali da pobedimo...", rekao je Milojević za "Žurnal" i dodao:

"A, kad imate sreće, ne morate ništa ni da radite. Voleo bih da me sreća prati i dalje", poručio je aktuelni trener Al-Ahlija.

Spekuliše se da će Milojević iz Crvene zvezde dovesti Miloša Degeneka.

"Sve su to nagađanja na koja se ne obazirem, fokus mi je na ekipi. Prelazni rok ovde nije ni počeo, kako će da izgleda naš tim od septembra-oktobra sve su na bazi nagađanja. Tek ću da sednem sa ljudima iz kluba oko strategije i budžeta, ali specifičnost je da nas konstantno čekaju utakmice", zaključio je Milojević.

Osvrnuo se na povratak Kange i Kataija:

"Povratak Kange je veliki potez Crvene zvezde. Ne sumnjam da će biti dovoljno dobar kao u prošlom mandatu. Kompatibilan je sa klubom, a to baš nije jednostavno da se poklopi uvek. Zahtevano je na Marakani. Posebno sa strancima", rekao je Milojević, pa se osvrnuo na Srbina: 

"Jako je bitno kada dovedeš tako dobrog domaćeg igrača. Zbog limita stranaca. Velika je privilegija imati Kataija i Kangu u timu, prva su pojačanja. Zvezda to zaslužuje. Razumem ih što su se vratili. Osećaj igranja pred punom Marakanom je neverovatan i mora da se doživi".

PROČITAJTE JOŠ: