Vladan Milojević
EPA/Lukas Barthtuttas
Vladan Milojević

EPA/Lukas Barthtuttas

Vladan Milojević, Foto: EPA/Lukas Barthtuttas

Uspeo je po ko zna koji put Vladan Milojević da inspiriše svoje momke da na Marakani posle lošeg prvog poluvremena preokrenu rezultat i savladaju Olimpijakos sa 3:1 u drugom kolu Lige šampiona. Ono što je sve gledaoce zanimalo jeste šta je to rekao igračima na poluvremenu.

PROČITAJTE JOŠ:

"Bio sam malo onako... Ne besan, nego ne znam ni sam kako bih to opisao. Jer znam kolike su njihove mogućnosti. U poslednje vreme bukvalno ne znam iz kog razloga postoji toliko nezadovoljstvo prema mojim igračima. Mislim da je sve to uticalo na njih i u prvom poluvremenu. Rekao sam im da igraju, da se ne plašimo, da ja preuzimam odgovornost za sve. Bili su jako stegnuti, nismo to bili mi i trebalo je nešto da nas razmrda. Dve stvari su se desile, isključenje i Olimpijakos sa deset igrača i promašaj za 2:1, ta njihova velika šansa. Da su nam tu dali gol teško bismo se vratili. Takođe, odigrali smo prvi put sa dva špica Boaći i Tomane sve nas je to krenulo", rekao je Milojević.

Vladan Milojević

Tanjug/Bojan Stekić

Vladan Milojević, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Nešto kasnije Zvezdin trener nije izdržao. Dao je emotivnu izjavu koja će sigurno izazvati osećanja kod navijača crveno-belih.

Crveni karton za Grke, preokret Zvezde i na kraju ubedljiv rezultat! Bravo, crveno-beli (VIDEO)

Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Kraj meča! Crvena zvezda je savladala Olimpijakos rezultatom 3:1 u drugom kolu grupne faze Lige šampiona. Grci su vodili na poluvremenu, a onda se dogodio crveni karton za goste i kompletan preokret.

"Posle utakmice s Partizanom stvoren je nerazumljivi pritisak. I to nisu pravi zvezdaši. Nisam došao ovde da ostanem, došao sam da radim posao i uživam sa mojim timom. Živimo za ovakve trenutke. Za te ljude koji nas bez razloga pritisakju ću se moliti, otići i zapaliti sveću u crkvu. Ceo dan me zovu iz Grčke da me pitaju da li ću biti smenjen. Ne znam iz kog razloga je ovoliki pritisak. To je teško palo igračima, bomabrdovani smo sa svih strana posle poraza od Partizana. Ne razmišljam o drugo mestu u Ligi šampiona, ovo su trenuci uživanja. Razmišljam samo o narednoj utakmici. Dokle ćemo da stignemo, šta ćemo da uradimo, to samo sveti bog zna. Ja sam ovde dok mi se ne kaže drugačije. Zvezdu volim, došao da pomognem da radim", zaključio je emotivni Vladan Milojević.

BONUS VIDEO:

Odbojkaši Srbije slave pobedu Crvene zvezde

 

Komentari (1)

Nes

02.10.2019 00:17

Drugi zuti karton za Olimpijakos neooravdano dosudjen.