Milojević odmah posle meča dao izjavu, smatra da je Zvezda mogla drugačije

S.M. | sport 2019-09-18 23:17:36 2019-09-18 23:17:36

Njegova ekipa je izgubila 3:0 od Bajern Minhena.

Alo/Vladimir Marković

Crvena zvezda je izgubila od Bajerna 3:0 u prvom kolu grupne faze u Ligi šampiona. Strateg crveno-belih Vladan Milojević se u izjavi za RTS osvrnuo na utakmicu sa Bavarcima.

PROČITAJTE JOŠ:

"Smatrali smo pre utakmice da su Bajern i Totenhem favoriti. Mi i Olimpijakos ćemo da probamo da uradimo više nego što bi trebalo da uradimo. Došli smo na noge jednom od favorita za osvajanje, predivna atmosfera i ambijent. Očekivali smo ovakvu utakmicu, dosta igrača je tehnički izuzetno obučeno. Ipak, dosta lako smo gubili lopte i nismo imali rešenja. Imali smo neke izgledne situacije, zadovoljniji sam drugim poluvremenom. Izmene su nam donele bolji protok lopte. Ostaje žal zbog drugog gola, a pogotovo zbog trećeg koji ne sme da se desi na ovom nivou takmičenja", smatra Vladan Milojević.

Milojević se osvrnuo na promašaje svojih igrača. Nije bilo previše prilika za Zvezdu, ali ipak su crveno-beli mogli do gola.

Gestikulirao je preklan vrat, to mu se obilo o glavu! Sankcionisan na dva načina

AUTOR: Tanjug/S.M. DATUM I VREME: 18.09.2019. 18:21 Nije mu ovo trebalo. Nenad Lalatović, Foto: Printscreen Twitter / грбвћ Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović kažnjen je tri utakmice suspenzije posle neprimerenog ponašanja i crvenog kartona na meču protiv Radničkog u Nišu, prenosi portal Republika.

"Ne bih da kažem da imamo za čim da žalimo. Mogao je rezultat da bude i drugačiji, ali okrećemo se narednom rivalu", kratak je bio trener Zvezde.

BONUS VIDEO:

Iz Crne Gore pravo u Minhen

 

 

 

Expand player
Pogledajte više