Vladan Milojević
Alo Marko Metlas
Vladan Milojević

Alo Marko Metlas

Vladan Milojević, Foto: Alo Marko Metlas

Prema saznanjima kiparskih medija predsedni k APOEL-a Prodromos Petridis kontaktirao je Milojevića i u telefonskom razgovoru izrazio želju da upravo srpski strateg sedne na klupu aktuelnog šampiona ostrvske države u Sredozemlju.

Milojević je prema navodima istog izvora odbio ponudu i tom prilikom istakao da je ugovorom vezan za Crvenu zvezdu, a i da bi mu u slučaju rastanka sa prvakom Srbije pre novog izazova bio potreban odmor.

APOEL posle deset odigranish susreta ima učinak od šest pobeda, tri remija i poraz, pa sa 21 bodom zauzima četvrto mesto, ali sa tri utakmice manje od rivala u trci za krunu.

Podsetimo, boje najtrofejnijeg kiparskog kluba koji je prvak države bio 28 puta brane tri naša fudbalera: Vujadin Savić, Uroš Matić i Andrija Pavlović.

Komentari (2)

Laki

18.12.2019 16:58

Nemogu da verujem o cemu vi pisete, koji bre trener i ko ga to hoce a on odbio ponudu,to sto Zvezda zaredom tri godine igra u LS, nije zasluga Milojevica vec sudija koji su kupljeni, koji je i kakav uspeh postigao u Evropi, sluzili su samo za punjenje,i batalite se corava posla i velicanja nekoga ko to nije zasluzio

Nemanja

18.12.2019 17:28

Prihvataj ponude Miloje i beži odavde, glavom bez obzira... Nije ovo za tebe !!! Ti si bolji od ovoga !!!