Milojević odbio ponudu trofejnog evropskog kluba

Alo.rs/ I.Dž. | sport 2019-12-18 16:33:51 2019-12-18 16:33:51

Tokom vrhunca neizvesnosti povodom sudbine Vladana Milojevića, odnosno dileme da li će ostati na klupi Crvene zvezde i tokom prolećnog dela sezone, pojavila se informacija u kiparskim medijima da je strateg šampiona Srbije odbio ponudu APOEL-a.

Alo Marko Metlas

Prema saznanjima kiparskih medija predsedni k APOEL-a Prodromos Petridis kontaktirao je Milojevića i u telefonskom razgovoru izrazio želju da upravo srpski strateg sedne na klupu aktuelnog šampiona ostrvske države u Sredozemlju.

Milojević je prema navodima istog izvora odbio ponudu i tom prilikom istakao da je ugovorom vezan za Crvenu zvezdu, a i da bi mu u slučaju rastanka sa prvakom Srbije pre novog izazova bio potreban odmor.

APOEL posle deset odigranish susreta ima učinak od šest pobeda, tri remija i poraz, pa sa 21 bodom zauzima četvrto mesto, ali sa tri utakmice manje od rivala u trci za krunu.

Podsetimo, boje najtrofejnijeg kiparskog kluba koji je prvak države bio 28 puta brane tri naša fudbalera: Vujadin Savić, Uroš Matić i Andrija Pavlović.

Expand player
Pogledajte više