Vladan Milojević
FK Crvena zvezda
Vladan Milojević

FK Crvena zvezda

Vladan Milojević, Foto: FK Crvena zvezda

Trener fudbalera Crvena zvezde Vladan Milojević izjavio je da će sutrašnja utakmica protiv Mladosti iz Lučana u petom kolu plej-ofa Superlige biti veoma teška, ali da se nada da će ekipa krunisati sjajnu sezonu pobedom i odbranom titule.

PROČITAJTE JOŠ:

STRAH OD KIKSA! Milošević "Osetio sam na svojoj koži koliko je Napredak opasan!"

DOŠAO KUĆI Dragan Mrđa se vratio u Crvenu zvezdu! (VIDEO)

HTEO DA LETI! NBA zvezda uhapšena zbog posedovanja marihuane pri ukrcavanju u avion! (VIDEO)

"Poznajete me i znate da ne volim da pričam ništa unapred, bitno je da odigramo dobru utakmicu protiv kvalitetnog protivnika, da publika dođe u što većem broju i, ako da Bog, da krunišemo sezonu titulom sutra. To nam je cilj, za to smo se borili, trudili i radili svih godinu dana. Rekli smo još na početku koliko nam je važno da osvojimo titulu, ali ne bih da prejudiciram ništa. Spremićemo se kao i za svaku utakmicu, očekujem podršku sa tribina i da zajedno matematički obezbedimo titulu", rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Kako je naveo, Zvezda se više puta tokom sezone sastajala sa ekipom Mladosti, tako da je sve već rečno.

"Oni su jako disciplinovana, takmičarska, dobro vođena ekipa. Stabilan su superligaš sa svim komplimentima za organizaciju kluba, prethodnih godina pokazali su da su apsolutno zasluženo u vrhu domaćeg šampionata. Pretendent su za izlazak na evropsku scenu, imaju dosta iskusnih igrača, trenera koji je jako disciplinovan, takmičar, posvećen fudbalu i to se vidi jasno na terenu. Bez obzira da li igramo u Lučanima ili na Marakani uvek su utakmice protiv Mladosti izuzetno teške".

Milojević ističe da njegov tim mora da pruži maksimum da bi ostvario cilj.

"Približava se završnica prvenstva i raduje me što su moji igrači izuzetno motivisani i što vlada odlična atmosfera u ekipi. Jedva čekamo da odigramo sve utakmice do kraja i da na pravi način završimo sezonu, onako kako smo je i počeli", poručio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 18 sati.