Vladan Milojević
Tanjug/Bojan Stekić
Vladan Milojević

Tanjug/Bojan Stekić

Vladan Milojević, Foto: Tanjug/Bojan Stekić

Vladan Milojević konferenciju pred zaostali meč trećeg kola Superlige sa Voždovcem je otvorio porukom da Crvena zvezda uvek ide na pobedu i da je na njemu da pokuša da trgne ekipu iz letargije u koju je upala i pre večitog derbija. Na gostovanju Voždovcu očekuju se promene u ekipi Crvene zvezde.

Trener Vladan Milojević će pokušati ga trgne ekipu iz letargije u koju je upala još pre večitog derbija i očekuju se promene u timu crveno-belih za gostovanje Zmajevima.

"Idemo u goste ekipi koja je uvek bila neugodna za nas. To je tim koji je u finišu prelaznog roka sklopio kockice. Imaju mnogo internacionalaca. Dobili su Vojvodinu i to dovoljno govori. Mi moramo da pokažemo reakciju i karakter. Jedina dobra stvar je što posle lošeg rezultata dolazi nova utakmica", rekao je Vladan Milojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Tema je na konferenciji bila i 161. večiti derbi oko koga se još nisu smirile strasti.

"Ja sam sve rekao posle utakmice i apsolutno sam preuzeo odgovornost. Plan koji sam imao, nismo uspeli da ostvarimo. Na samoj utakmici je moglo da bude mnogo bolje. Stojim i sada iza toga da smo sve promašili. Preuzimam celu krivicu na sebe. Svaki poraz boli, ali bitno je da nešto naučimo. Mnogo sam toga naučio u nedelju. To je život", rekao je Milojević.

Upitan kako vrhunski trener komentariše to što njegova ekipa nije uputila šut u okvir gola, Milojević je rekao da Zvezda jeste bila inferiorna i ponovio da ne beži od odgovornosti.

"Ja nisam vrhunski trener. Boli me i dalje činjenica da nismo šutnuli u okvir gola. Ja sam neko ko voli da ima dosta udaraca na gol. Dešavalo se u mom mandatu i da Partizan nema udarac na gol. Dešava se. Trudiću se da to ispravim. Mi smo od juna u ringu, kao u Gospodaru prstenova. Jurili smo taj naš prsten - Ligu šampiona. Kritikovao sam igrače, ali sam ispred njih kritikovao i sebe. Ja kao Vladan Milojević se javno izvinjavam zvezdaškoj javnosti. Samo sam ja kriv. Ako klub treba mene da kazni, neka me kazni. Spreman sam na sve sekvence. Prihvatićemo i kazne jer smo porodica. Ali ja sam iskreno preuzeo odgovornost i to je to. Evidentno je da smo u krizi, imate mnogo sinonima koje možete da iskoristite. Nekada vas rezultat pokrije, ali sada nismo imali ni jedno ni drugo", rekao je trener crveno - belih.

Nakon čuvene majice "Kosovo je Srbija" sada ih stvarno upokojio! Nasmejao celu Srbiju (FOTO)

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 24.09.2019. 11:50 Veliki patriota. Milorad Čavić, Foto: Youtube/CaillouVert - Blic/Marko Legenda plivanja Milorad Čavić ostao je upamćen po mnogo stvari, ali se njegov potez na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu i dalje prepričava. Te 2008.

Milojević nije želeo da komentariše suđenje i poništen gol o kome se priča već dva dana.

"Neću da ulazim u spotne detalje. Rekao sam pre meča igračima da izbegavaju incidente. Da se ne skače. Hteli smo da pomognemo mladom sudiji, internacionalcu. Ja sam čovek sporta i uvek će tako biti. Nije vreme, ni mesto da se o tome priča", zaključio je Milojević.

Duel Voždovca i Crvene zvezde igra se u sredu od 19 časova.

BONUS VIDEO:

Vladan Milojević posle poraza u "večitom derbiju"