Luka Milivojević
Profimedia
Luka Milivojević

Profimedia

Luka Milivojević, Foto: Profimedia

Fudbaleri Kristal Palasa pobedili su na gostovanju Njukasl rezultatom 1:0, u 33. kolu Premijer lige. A pobedonosni gol je postigao Luka Milivojević!

PROČITAJTE JOŠ:

Heroj trijumfa bio je Luka Milivojević, koji je u 80. minutu iz penala postigao jedini pogodak na meču. "Palas" je ostvario važnu pobedu i sada imaju čak jedanaest bodova više od Kardifa, koji se nalazi na 18. mestu koje vodi u Čempionšip. Luka je uspeo da postigne svoj 11. gol ove sezone u Premijer ligi. Od tih 11, 10 je postigao iz penala.

Fudbaleri Lestera osvojili su tri boda u Hadersfildu gde su savladali domaćina sa 4:1. Dvostruki strelac u pobedi "lisica" bio je Džejmi Vardi (48, 84), jedan je postigao Tilemans (24), odnosno Madison u 79. minutu. Jedini strelac za domaćina bio je Aron Moj u 52.

Fudbaleri Mančester sitija danas su se plasirali u finale engleskog FA kupa pošto su na Vembliju savladali Brajton rezultatom 1:0.

Odmah na startu meča videli smo detalj koji je i odlučio utakmicu, Gabrijel Žezus je u četvrtom minutu iskoristio asistenciju De Brujnea i glavom savladao Rajana.

U drugom polufinalu sastaju se Votford i Vulverhempton, taj meč je na programu u nedelju od 17 sati.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо