Nemanja Miletić
EPA
Nemanja Miletić

EPA

Nemanja Miletić, Foto: EPA

Fudbaler Partizana Nemanja R. Miletić rekao je da je pobeda protiv Čukaričkog u prvom kolu plej-ofa bio dobra uvertira pred polufinalnu utakmicu Kupa Srbije sa Radničkim iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ:

"Odradili smo dobar posao sa Čukaričkim i napravi dobru uvertiru pred najbitniju utakmicu u ovoj sezoni", rekao je Miletić, koji je za crno-bele odigrao više od stotinu utakmica i tako ušao u "Klub 100".

Defanzivac Partizana rekao je da njegov tim pokušati da se revanšira Radničkom za poraz u prvenstvu (1:0).

Partizan

Partizan

Partizan, Foto: Partizan

"Možemo reci da su nam neki dužnici. Mi ne želimo da damo Kup nikome, želimo i četvrtu godinu za redom da Kup ostane kod nas. Daćemo sve od sebe da budemo bolji, ali neće biti nimalo lako. Jedva čeka da meč počne. Biće jedna prava utakmica, sa dosta naboja i na tribinama i na terenu", rekao je Miletić i dodao da dvomeč sa Nišlijama mora i taktički da se odradi.

 

"Imamo dve utakmice, mora malo da se gleda i takticki jer nije samo 90 minuta. Pametno ćemo probati da prođemo u finale. Radnički igra dobro, ali ne bih bavio njima. Više volim da gledam u naše dvoriste. Po ko zna koji put kažem, kada smo pravi i na pravom mestu, rezultat neće izostati", istako je Miletić i zaključio da je dobar rezulatat u prvoj utakmici pobeda bez primljenog gola.

Prvi meč polufinala Kupa Srbije između Partizana i Radničkog igra se u sredu od 18 sati na stadionu u Humskoj.