AC Milan
EPA/Luca Zennaro
AC Milan

EPA/Luca Zennaro

AC Milan, Foto: EPA/Luca Zennaro

Kakav meč u Italiji, i to između starih saradnika Đenove i Milana, ipak zadovoljniji odlaze gosti koji u Milano nose sva tri boda posle preokreta (2:1).

Meč na "Luiđi Ferarisu" je bolje počeo domaćin koji su imali dobru priliku preko Leragera, ali je Reina odlično reagova. Španac je još dva puta bio na mukama, ali je šuteve Giljonea i Pajaca uspeo da zaustavi.

PROČITAJTE JOŠ:

Ipak "grifoni" odlaze sa prednošću od 1:0 pošto Šene sjajnim udarcem iz slobodnjaka postiže svoj prvi gol u Seriji A.

Pred kraj prvog poluvremena van terena je viđena velika nervoza, Saponara dobija direktan crveni karton.

"Rosoneri" mnogo bolje počinju drugi deo igre i već u 51. minutu stižu do izjednačenja preko lukavog Tea Ernandeza, levi bek vraća Milan u igru. Velika gužva je bila samo pet minuta posle izjednačujućeg gola.

Biraski je igrao rukom posle driblinga Leaa, Italijan dobija direktan crveni karton a Kesi priliku za gol iz penala. Odličan šut veznog igrača dovodi "rosonere" u prednost, igrao se 57. minut.

Seks afera sa poznatom političarkom o kojoj se i danas priča, srpski zlatni odbojkaš sve otkrio! (FOTO)

AUTOR: Telegraf/Alo.rs/S.M. DATUM I VREME: 05.10.2019. 17:04 Bilo je simpatično. Aleksandar Atanasijević, Foto: EPA/Yoan Valat Zlatni srpski odbojkaš, Aleksandar Atanasijević, bio je jedan od najzaslužnijih za trijumf Orlova na Evropskom prvenstvu. On je nakon velikog uspeha otkrio neke detalje koji su mnoge zanimali.

Milan je još jednom zapretio preko Leaa, ali do promene rezultata nije došlo. Ipak došlo je do izjednačavanja igrača na terenu, pošto Kalabrija dobija drugi žuti karton posle faula nad Kuameom u 79. minutu.

Šene je mogao da izraste u pravog heroja "grifona", ali bivši igrač Ajaksa ne koristi penal u nadoknadi vremena, Reina sjajno čita svog protivnika. Crveni karton je kasnije dobio još jedan igrač sa klupe, Samu Kastiljeho.

Serija A, 7. kolo:

Subota:
SPAL - Parma 1:0 (1:0)
(Petanja 31)
Verona - Sampdorija 2:0 (1:0)
(Kumbula 9, Muru ag. 81)
Đenoa - Milan 1:2 (1:0)
(Šene 41- Teo Ernandez 51, Kesi 57)

Nedelja:
12.30 Fiorentina - Udineze
15.00 Roma - Kaljari
15.00 Atalanta - Leče
15.00 Bolonja - Lacio
18.00 Torino - Napoli
20.45 Inter - Juventus

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO:

Ekskluzivno za Alo Uroš Kovačević o čestitkama koje je dobio za osvajanje Evropskog prvenstva!