Zlatan i Romelo
EPA/MatteoBazzi
Stefano Pioli Zlatan Ibrahimović

AP/Luca Brunp

Stefano Pioli Zlatan Ibrahimović, Foto: AP/Luca Brunp

Fudbaleri Milana doputovaće ove srede u Beograd gde ih dan kasnije čeka susret sa Crvenom zvezdom u Ligi Evrope (18.55). Iako su italijanski mediji najavljivali da će "rosoneri" put Srbije krenuti bez nekolicine najboljih igrača, Stefano Pioli je odbacio tu mogućnost. Očigledno da je poraz protiv Specije učinio svoje i sada italijanski velikan želi da popravi utisak.

- Ulazimo u period sezone u kome ćemo igrati mnogo utakmica. Sve su važne, počevši od sutrašnje. Biće ovo odlučujuće utakmice i u prvenstvu i u Ligi Evrope - započeo je trener Milana.

Na duel na Zvezdom gleda kao na dvoboj u trajanju od 180 minuta. Čini se da ništa neće uzeti zdravo za gotovo i da ne namerava da potceni šampiona Srbije.

Mihajlović i Pioli

EPA Giorgio Benvenuti

Mihajlović i Pioli, Foto: EPA Giorgio Benvenuti

- Moramo da gledamo unapred, kao što smo uvek i radili. U sportu nije važno ono što si uradio, nego ono što ćeš da uradiš. Želimo dobar početak sutra, mada znamo da je ovo izazov koji će trajati 180 minuta i da igramo protiv tima koji dominira u svojoj ligi.

Što se tiče sastava Milana otklonio je sve dileme. Zlatan Ibrahimović zajedno sa Mariom Mandžukićem dolazi u prestonicu Srbije.

- Volim igrače sa Balkana jer su vredni radnici. Jaki su, imaju jake ličnosti. Poštuju te, ali ti i u lice kažu šta misle. Volim ljude koji to rade. Mandžukić je veliki profesionalac i dobro se uklopio. Naporno radi, na raspolaganju je, spreman je da igra. U svakom slučaju i Ibra putuje u Beograd. Svi idemo u Beograd - zaključio je Pioli.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: