Siniša Mihajlović saopštio da boluje od leukemije
Youtube, screenshot
Siniša Mihajlović saopštio da boluje od leukemije

Youtube, screenshot

Siniša Mihajlović saopštio da boluje od leukemije, Foto: Youtube, screenshot

* Kao fudbaler je osvojio Kup evropskih šampiona (tadašnju Ligu šampiona) sa Crvenom zvezdom

* 2006. godine je radio kao pomoćni trener u Interu

* Prvi samostalan trenerski posao dobio je u Bolonji u sezoni 2008/09

Najgore slutnje su se obistinile. Siniša Mihajlović boluje od leukemije, teške i agresivne bolesti. Ali... Pobediće! Kao što je pobedio mnoge utakmice do sada! 

Na konferenciji za štampu na kojoj je strašni bombarder obelodanio da boluje od leukemije, između ostalog Siniša je rekao:

„Moj otac je umro od raka, pa sam se zbog toga redovno testirao. Da nisam to radio sada, ne bih godinu dana pokazao nikakve simptome. Niko od nas ne sme da pomisli da je neuništiv. Svi misle da se to njima neće desiti, ali kada se dogodi, to je užasan udarac”, rekao je Mihajlović posle čega su ga novinari iz sale ispratili stojećim ovacijama.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, otac Siniše Mihajlovića je preminuo od raka, a nekadašnji fudbaler je u jednom intervjuu za srpske istakao:

„Mislim na oca svaki dan. Želeo bih da može da vidi kako su porasli njegove unuke i unuci. Kada se priča o snovima ja ne sanjam da osvojim Ligu šampiona, ili skudeto. Moj san je neostvariv. Ja bih da zagrlim svog oca! Bio je vozač kamiona, umro je sa 69 godina od raka pluća. Kada je umro, nisam bio s njim. Tokom rata preklinjao sam ga da dođe kod mene u Italiju, ali je želeo da ostane u svojoj zemlji.”

BONUS VIDEO:

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!

Suduva - Crvena zvezda , početak utakmice!