"TAKVE SU DEMOKRATE"! Mihajlovića gnusno izvređali zbog izražavanja mišljenja, političar koga je podržao se oglasio!

Bliže se Regionalni izbori u Italiji, a Siniša Mihajlović se uključio u svojstvu javne ličnosti koja je izrazila podršku jednom od kandidata.

Siniša Mihajlović Bolonja Milan
Siniša Mihajlović Bolonja Milan, Foto: EPA Giorgio Benvenuti

Posle otvorene poruke podrške lideru "desničarske Lige" i ličnom prijatelju Mateu Salviniju, Mihajlović je bio meta lavine uvreda i kritika na račun njegovog stava.

Salvini se javno zahvalio Srbinu na podršci:

"Hvala velikom Siniši Mihajloviću. On je veliki čovek, veliki sportista i veliki ratnik. Hvala mu u ime mnogih sportista, muzičara, ljudi iz sveta šou biznisa koji se plaše da javno podrže nekoga zbog osuda onih koji ne razmišljaju isto kao i oni. Zahvaljujem se Siniši Mihajloviću za podršku koju je dao meni i Ligi severa. On je čovek sa slobodom razmišljanja i nije zaslužio ovakve napade. Ali, oni su "demokrate". Siniša, šaljem ti veliki zagrljaj", poručio je Salvini.

Da podsetimo, kandidat regionu Emilijana-Romanja je među prvima pritekao u pomoć Siniši po objavi da boluje od leukemije.

"Ima moj glas i nadam se da može da pobedi. Sreli smo se pre nekoliko dana. Dugo se znamo, prijatelji smo još iz Milana i dopada mi se njegova odlučnost, snaga i borba. Mateo je čovek koji ono što obeća to i uradi", rekao je Mihajlović pre nego što je na njegov račun stigao veliki broj neprihvatljivih komentara.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi