Siniša Mihajlović
EPA/ElisabettaBaracchi
Siniša Mihajlović

EPA/ElisabettaBaracchi

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/ElisabettaBaracchi

"U prvom poluvremenu nismo bili tako dobri, a u drugom nije bilo meča. Postigli smo tri gola, imali jedan poništen zbog ofsajda i još 2-3 šanse. Prvo poluvreme smo i pored ne tako dobre igre dobili sa 1:0. Rekao sam momcima, trebalo nam je da se probudimo, da nešto menjamo. U drugi deo meča smo ušli sa drugačijim pristupom", kaže srpski stručnjak.

Kaže da ne želi nikog posebno da ističe.

"Ovo je zaslužena pobeda. Ne volim da pričam o pojedincima, svi su bili dobri. Pobeđujemo i gubimo zajednički", dodao je trener Bolonje.

Svestan je da ima mlad tim koji će još oscilirati.

"Sve počinje iz glave. Morate da uradite sve da stvari dovedete na svoje mesto. Ako ne uradite to, sve je uzaludno. Imamo mlad tim koji ima svoje uspone i padove. Kada imaju pravi pristup, mogu bilo kod ga pobede, ali i da izgube od svakoga u suprotnom. Ako ne znaš šta bi trebalo da radiš, onda sigurno znaš šta ne bi trebalo. Prvo poluvreme kao danas je primer za to. U Napulju je bilo drugačije, bilo smo dobri u prvom, a izgubili smo na kraju. To su ti usponi i padovi, a na treneru je da se potrudi da se to ne dešava", zaključio je Mihajlović.