Siniša Mihajlović
EPA/Giorgio Benvenuti
Siniša Mihajlović

EPA/Giorgio Benvenuti

Siniša Mihajlović, Foto: EPA/Giorgio Benvenuti

Trener Bolonje, Siniša Mihajlović bi uskoro mogao da promeni sredini i da se preseli na "Gudison park", dom fudbalera Evertona, a sa njim bi u paketu trebalo da dođe i fudbaler Benfike, Andrija Živković!

PROČITAJTE JOŠ:

POSLAO PORUKU PRED NAJVAŽNIJU UTAKMICU! Mo Salah digao "Enfild" na noge sa svojom majicom! (FOTO + VIDEO)

PREŠLA NA KOŠARKAŠE!? "Mala plava" progovorila o "vezi" sa Bogdanovićem!

STARA FORA IZ ŠKOLSKIH DANA! Slagao da je bolestan da bi mogao da gleda voljeni klub u drugoj zemlji!

Spasao je Bolonju od ispadanja iz Serije A, a mnogi ga vide kao naslednika Vladana Milojevića na klupi Crvene zvezde, a sada je stigla nova ponuda iz Engleske, gde član Premier lige, Everton, izrazio želju da želi Srbina za šefa! 

Everton je trenutno osmi u prvenstvu, što je za tim koji vredi 420.000.000 evra, prava katastrofa! Očekuje se da Portugalac Marko Silva, koji ima ugovor do juna 2021. godine, dobije otkaz, a u upravi "Karamela" žele da vide Sinišu na klupi! 

Siniša Mihajlović dovođen je u vezu sa Evertonom i pre godinu dana, kada je prvi put bio kontaktiran od strane kluba sa stadiona "Gudison park".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Quanti ❤️? per il Mister❓ #MondayMotivation ? #WeAreOne

A post shared by Bologna Fc 1909 (@officialbolognafc) on Apr 29, 2019 at 3:52am PDT

Engleski mediji javljaju da sa Sinišom Mihajlovićem u Everton verovatno bi došao i Andrija Živković, koji trenutno igra za Benfiku. Živković prvi put je pozvan u reprezentaciju Srbije baš kada je Mihajlović bio selektor i to kada je imao 17 godina.