Miha otkrio šta je rekao papi, cela Italija ostala u čudu

Alo.rs/I. S. | sport 2021-03-17 14:59:33 2021-03-17 14:59:33

Siniša Mihajlović je nedavno sa suprugom Arijanom bio u poseti poglavaru katoličke crkve.

Siniša Mihajlović će se pojaviti u dokumentarnom filmu koji se snima o susretima pape Franje sa poznatim ličnostima iz sveta sporta, kulture i javnog života. Mihajlović je za italijanske medije otkrio pojedine detalje susreta sa papom koji se desio pre nekoliko nedelja. 

– Sjajan i uzbudljiv sastanak. Sveti otac mi je ispričao mnoge stvari na kojima sam mu zahvalan. Čim me je video rekao mi je da će me proglasiti za sveca zbog toga što sam doveo i taštu na okupljene – našalio se Siniša.

Mihajlovićeva poseta papi biće prikazana i u dokumentarnom filmu koji će biti emitovan iz tri dela, 20. marta, 27. marta i tokom uskršnjih praznika. U ovom filmu će biti prikazane posete papi sedam poznatih ličnosti.

Siniša je otkrio i da je papi poklonio svoju autobiografiju, ali i da su se posebno dugo zadržali u priči oko Mihine borbe sa leukemijom. Objasnio je Mihajlović da je odmah posle sazanja da je oboleo od leukemije obećao svojim igračima da će biti na klupi na prvom meču Serija A u sezoni 2019/2020.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Arianna Rapaccioni Mihajlovic (@ariannamihajlovic)

– Mojim igračima sam obećao da ću ih tog 25. avgusta voditi na meču protiv Verone. Ispunio sam to obećanje, iako sam imao samo 70 kilograma posle terapija i bio sam mrtav čovek koji hoda. Iako možda nije trebalo, izašao sam iz bolnice. Vodio sam se mišlju da ne mogu nikome da naudim osim sam sebi – objasnio je Mihajlović.

Tokom dokumentarnog filma o posetama poznatih papi biće i deo u kojima će Siniša govoriti o sedam smrtnih grehova.

– Razumem da je bes nešto što te oslepi. Moraš da znaš kako da se sa njim boriš. Možeš da pokušaš da menjaš karakter, ali to je gotovo nemoguće. Ja nikada neću biti trener koji će mirno sedeti na klupi. Nikad neću biti trener koji neće da podigne glas. Ne umem ja to.

Popularni Miha je objasnio i da mu ovo nije prvi put da se susreće sa papom, ali i šta ga je papa Franja pitao.

– Raspitivao se da li znam golmana koji vodi poreklo iz Slovenije, a koji je branio 1920-ih godina. Bio sam kod Vojtile dva ili tri puta. Nije se promenilo tu mnogo i dalje imaš oko 25 minuta koliko možeš da provedeš sa papom – zaključio je proči Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ:

Expand player
Pogledajte više