Miha korača ka ostanku, pokvario debi kolegi, pljuštali kartoni u Torinu! (VIDEO)

Alo.rs/M.D. | sport 2019-04-14 18:32:06 2019-04-14 18:32:06

Igra se 32.kolo Serije A

EPA/Stefano Lancia

U duelu između Bolonje i Fiorentine nije bilo golova, ekipa Siniše Mihajlovića je uspela da ostane neporažena na trenerskom debiju Vinćenza Montele koji je uvrstio Nikolu Milenkovića u prvih 11.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogodaka nije bilo ni u susretu Sasuola i Parme, iako su "Mlekadžije" imale šansu da osvoje sva tri boda kada je Ćeravolov penal odbranio Konsilji.

Gradski derbi pripao je Sampdoriji koja je na domaćem terenu savladala Đenovu sa 2:0. Sampdorija je pobela već u trećem minutu golom Gregora Defrela nakon čega nismo videli previše uzbuđenja u prvom poluvremenu.

Siguran sa bele tačke bio je Fabio Kvaljarela u 53. minutu koji je tako rešio pitanje pobednika u Derbiju Lanterne. Reprezentativac Srbije Darko Lazović odigrao je čitav meč za "Grifone".

Torino je na domaćem terenu remizirao sa Kaljarijem rezultatom 1:1 u meču koji je obeležio sudija sa čal 10 kartona! Glavni sudija Irati se "proslavio" pokazavši sedam žutih i tri crvena kartona.

"Bikovi" su poveli u 52. minutu nakon što se Simone Zaza našao na pravom mestu u pravo vreme i zatresao mrežu Kaljarija.

 Gosti su izjednačili u 75. minutu preko Leonarda Pavoletija.

Fudbaleri Intera su upisali trijumf na gostovanju, slavili su na gostovanju u Frozinoneu sa 1:3 (0:2) i tako zadržali pet bodova prednosti u odnosu na gradskog rivala.

D'Ambrozio je ubacio loptu sa desne strane u 19. minutu, a najbolji u skoku bio je Naingolan, koji glavom donosi prednost "Neroazurima".

Perišić je sa bele tačke duplirao prednost. U drugom poluvremenu, Kasata je udarcem sa ivice kaznenog prostora u 61. minutu prepolovio prednost Intera.

U četvrtom minutu nadoknade Vesino je overio pobedu Intera!

Inter je treći sa 60 bodova, imaju pet više od četvrtoplasiranog Milana, dok je Frozinone sve bliži povratku u Seriju B, imaju 23 boda, pretposlednji su i Bolonja, koja je prva iznad crte, im beži osam bodova.

Fudbaleri Napolija slavili su u Veroni protiv Kjeva sa 1:3 (0:1) i tako "Leteće magarce" poslali u Seriju B.

Igrao se 15. minut kada su gosti poveli, centaršut Mertensa iz kornera, najbolji u skoku Kulibali, koji je doveo napoli u prednost!

U drugom poluvremenu u strelce se upisao i Poljak Milik koji je tukao sa 20 metara i vrlo dobro i matirao golmana Kjeva za 2:0.

Sve je postalo jasno u Veroni u 81. miuntu, kada je Kulibali pokupio jedan odbitak nakon kornera i postigao drugi gol na utakmici.