Lionel Mesi
EPA-EFE/MATTEO BAZZI
Lionel Mesi

EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Poslednjih dana glavna fudbalska tema jeste izbor za najboljeg igrača sveta, izabran je Liolen Mesi za kog je glasao i kapiten reprezentacije Nikaragve koji je ipak demantovao da je uopšte kontaktiran od FIFA.

PROČITAJTE JOŠ:

Svetska fudbalska federacija nakon izbora objavila je listu glasova selektora, kapitena reprezentacija i novinara, gde se našao i napadač Munisipala Huan Barera.

Lionel Mesi

EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Lionel Mesi, Foto: EPA-EFE/ANDREU DALMAU

On je navodno na prvo mesto stavio Lionela Mesija, na drugo Kristijana Ronalda, a jedan glas dao Sadio Maneu, međutim kapiten selekcije Nikaragve poriče da je uopšte glasao u prestižnom izboru.

- Nisam glasao za Mesija u kategoriji za najboljeg igrača. Bio sam iznenađen kada sam se video na listi kapitena koji su glasali za Mesija. FIFA je navela da mi je poslala materijal za glasanje na mejl, ali nikad ga nisam dobio, tako da nisam mogao da glasam, istakao je Barera za ACB Futbol.

Huan Barera nije jedini koji je digao glas protiv izbora FIFA, isto su učinili predstavnici FS Egipta posle objave Mohameda Salaha: "Šta god da urade kako bi me naterali da manje volim Egipat, ne vredi im". Na rezultatima koje je objavila FIFA stoji da kapiten i selektor Egipta nisu glasali sa napadača Liverpula, ali iz tamošnjeg saveza tvrde da su Garib i Emuhamedi na prvo mesto stavili Egipćanina zbog čega je kontaktirana Svetska fudbalska federacija.

Slavila oba Madridska kluba, Valensija ispustila bodove na Mestalji

AUTOR: Alo.rs/ I.Dž. DATUM I VREME: 25.09.2019. 23:54 - 26.09.2019. 00:00 Real pobedom nad Osasunom izbio na čelo La Lige. Real Madrid, Foto: AP Bernat Armangue Fudbaleri Reala savladali su Osasunu rezultatom 2:0, a pogotke za Madriđane postigli su Vinisijus i Rodrigo.

Selektor Sudana Zdravko Lagušić takođe tvrdi da nije glasao za Argentinca koji je pobedio u izboru.

BONUS VIDEO:

Milojević posle utakmice sa Voždovcem