PORTUGALAC SVOJIM AVIONOM VREDNIM 19 MILIONA LETEO SAMO DA SE VIDI SA NJIM! Mediji su ga povezivali da je u gej aferi sa Ronaldom, sada preživljava teške trenutke! (FOTO)

Njihova veza nikad nije dokazana, ali su njih dvojica i dalje u veoma bliskim odnosima!

Kristijano Ronaldo
Kristijano Ronaldo, Foto: AP Alessandro Di Marco

Za jednog od najboljih fudbalera sveta se mislilo da je u gej vezi sa Badr Halijem, lokalnim kik-bokserom, a informacije da je Ronaldo svake nedelje putovao svojim privatnim avionom koji je vredan 19 miliona, od Madrida do Markeša u Maroku, samo da bi zajedno proveli nekolko sati zajedno, su te spekulacije dodatno podgrejale!

Tada su tamošnji mediji tvrdili da nije u pitanju samo projateljstvo, već da su Kristijano i Badr u velikoj ljubavnoj vezi, o čemu svedoči fotografija njih dvojice! Tada je Badr držao u naručju Kristijana, a ispod fotografije je stavio opis: "Upravo venčani. Na raspolaganju sam ti za sve što ti zatreba, brate!"

Njihova veza nikad nije dokazana, ali su njih dvojica i dalje u veoma bliskim odnosima!

Badr Hali trenutno prolazi kroz težak period u životu jer je nedavno izgubio meč od Rika Verhovena koji je održan u holandskom Arnhemu. Da stvar bude još gora  

On je tri godine čekao revanš protiv Verhovena, bio je bolji ali onda je doživeo povredu stopala u trećoj rundi zbog čega nije mogao da nastavi borbu! 

Marokanac je protiv istog rivala pre tri godine zadobio frakturu ruke zbog koje je takođe morao da preda meč.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Sport - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi