Mirko Ivanić
Alo
Mirko Ivanić na promociji

FK Crvena zvezda

Mirko Ivanić na promociji, Foto: FK Crvena zvezda

Utakmica sa Zemunom predstavljala je veče prepuno slavlja a Marko Ivanić je prokomentarisao utakmicu.

"Nije bilo mnogo neizvesnosti na terenu, dominirali smo svih 90 minuta i ostvarili zasluženu pobedu. Zbog celokupne atmosfere uživao sam na terenu. Velika je stvar biti deo ove ekipe u momentima kada se piše istorija. Čast je i zadovoljstvo biti deo Zvezde i treba da nastavimo niz bez poraza što duže možemo. Cilj nam je osvajanje titule i ovakvom igrom idemo samouvereno ka njemu" - rekao je Mirko Ivanić.

PROČITAJTE JOŠ:

 Kaže da je fenomenalna atmosfera sa tribina upotpunila slavlje.

"Neverovatno je igrati uz ovakvu podršku sa tribina. Preko 20.000 ljudi došlo je na prvenstvenu utakmicu, to je zaista veliki broj. Napravili su nezaboravnu atmosferu, kao i uvek čula se pesma sa tribina tokom čitave utakmice i to nama zaista mnogo znači" - rekao je zvezdin vezista i nadovezao se:

"Lično još uvek ulazim u ritam, navikavam se na terenu na ekipu. Nadam se da ću biti sve bolji. Doći će i golovi i asistencije, bitno je da pobeđujemo i da napredujemo iz dana u dan. Očekuje nas susret u Kupu Srbije, gde takođe imamo najveće ambicije. Idemo na duplu krunu, tako da verujem u prolazak dalje protiv Radnika" - poručio je Ivanić.

Vidite kako je bilo u svlačionici Crvene zvezde posle utakmice sa Zemunom.