Marko Marin
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Marko Marin

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Marko Marin, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Kapiten i najbolji fudbaler Crvene zvezde Marko Marin, povredio je mišić još tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, pa je neko vreme bio na klupi zbog povrede. Marin bi trebalo da bude spreman za duel sa Bajern Minhenom, ali, u meč bi trebalo da uđe rovit.

Odigrao se događaj koji značajno povećava šanse Zvezde u Ligi šampiona

AUTOR: S.M. DATUM I VREME: 12.09.2019. 23:32 Bajern značajno oslabljen. Niko Kovač, Foto: EPA/Phillipp Guelland Nika Kovača su zadesili ogromni problemi pred duel sa Crvenom zvezdom u Ligi šampiona. Leon Gorecka je doživeo povredu, reprezentativca Nemačke i vezistu koji je jedan od najbitnijih igrača Bajerna u ovom trenutku.

Sada je sve na Marinu i stručnom štabu Crvene zvezde, koji bi trebalo da odluči da li je on spreman za teške izazove kakve sa sobom nosi takmičenje u Ligi šampiona. Situacija o Marinovoj povredi biće poznata narednih dana. 

PROČITAJTE JOŠ:

Pre utakmice protiv Bajerna, Crvenu zvezdu očekuje nastavak šampionata i duel protiv Inđije koji je na programu u subotu od 18 časova na našem najvećem stadionu, a očekuje se da Nemac preskoči i ovaj duel.  

BONUS VIDEO:

Švajcarska koza za ALO! prognozirala ishod meča Jang Bojs - Crvena zvezda